Survivor: Εκτός από τον δεύτερο αγώνα κατάταξης έμεινε ο Γιώργος Κόρομι

Survivor: Εκτός από τον δεύτερο αγώνα κατάταξης έμεινε ο Γιώργος Κόρομι

Η επόμενη ημέρα των δυο Amigos, η εκτίμηση της Μαριαλένας για Ηλία και Κόρο και η πρώτη μάχη των αγώνων κατάταξης – Δείτε βίντεο

survivor_red-blue
Στην τελική ευθεία πριν τους ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθούν ζωντανά στις 4 και 5 Ιουλίου στην Αθήνα βρίσκονται οι τέσσερις survivors.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από το Survivor 4 και μάλιστα πριν πάρει τη δάδα του και μπει στην βάρκα της επιστροφής ανακοίνωσε πως τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης θα τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδία με καρκίνο.

Οι παίκτες που έμειναν στον Άγιο Δομίνικο είχαν κάτι να πουν για τον 29χρονο fashion designer.


Στο επεισόδιο της Κυριακής μπλε και κόκκινοι αγωνίστηκαν σε μεικτές ομάδες Ελλήνων και Ρουμάνων με τους μπλε να παίρνουν τη ρεβάνς με 10-6 και να απολαμβάνουν pool and candy party σε βίλα, στο οποίο ο Ασημακόπουλος… ξεσάλωσε, ενώ η Μαριαλένα απουσίαζε καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Κλείσιμο
Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε στην αγαπημένη του τι έχασε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο και τι παίχτηκε με τους Amigos και την κρίση που πέρασε η σχέση τους.



Η Μαριαλένα αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις εκτίμησε πως κάπου έχει… λερωμένη τη φωλιά του ο Ηλίας και έδωσε δίκιο στον Κόρο.



Η τελική τετράδα του Survivor θα συνεχίσει να χύνει κιλά ιδρώτα στο στίβο μάχης και αυτή την εβδομάδα, καθώς πριν τους ημιτελικούς προηγούνται οι αγώνες κατάταξης.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός στόχος της τετράδας είναι να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία και να φτάσουν ασφαλείς στο Γαλάτσι.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατακτήσουν 8 νίκες στο αποψινό αγώνισμα με τον τελευταίο να βγαίνει εκτός και από τους τρεις που θα έχουν προκριθεί στον αυριανό αγώνα κατάταξης, ο νικητής του δευτερου αγώνα κατάταξης θα περάσει απευθείας στα ημιτελικά, ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και ένας θα αποχωρήσει.



Πριν οι survivors ξεκινήσουν τους αγώνες κατάταξης Ηλίας και Κόρο έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τις όποιες παρεξηγήσεις για να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Ο Κόρο εξήγησε πως δεν είχε θέμα με τον Ηλία, αλλά με το εαυτό του για την απόδοση του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.



Στον στίβο μάχης οι παίκτες έπρεπε να ισορροπήσουν αρχικά μια μπάλα σε ένα ραβδί, να περάσουν από τα εμπόδια χωρίς να την ρίξουν, να φτιάξουν ένα παζλ και με ένα ξύλο να βάλουν από δυο μπάλες στα δυο καλάθια σαν να παίζουν… μπιλιάρδο. Ο Σάκης Κατσούλης ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε, ενώ σε νίκες τον ακολουθούσε η Μαριαλένα, ο Κόρο και τελευταίος ο Ηλίας.

Πρώτος στις 8 νίκες έφτασε ο Σάκης Κατσούλης.


Δεύτερη στις 8 νίκες έφτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και άφησε τους δυο Amigos να μάχονται για τη... σωτηρία τους.



Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος έκαναν την αναμέτρηση τους ντέρμπι πηγαίνοντας το ματς στο 7-7 με τον... Spiderman της παραλίας να κερδίζει τον ψαροντουφεκά και να τον αφήνει εκτός απο τον δευτερο αγώνα κατάταξης, εκεί οπου την Τρίτη το βράδυ ο νικητής θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς.



Ο Κόρο θα έχει ακόμα μια ευκαιρία στον 3ο αγώνα καταταξης, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.





Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης