Και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο πλευρό της πρώην του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο πλευρό της πρώην του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο διάσημος τραγουδιστής υποστηρίζει απόλυτα την Μπρίτνεϊ - Όταν μάλιστα προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ για την ζωή της, ο ίδιος απολογήθηκε δημοσίως για τον τρόπο που της είχε φερθεί, όταν ήταν ζευγάρι, καθώς δεν είχε μιλήσει για όσα ήξερε και δεν προσπάθησε ποτέ να την βοηθήσει να ξεφύγει από την «ομηρία» του πατέρα της

timberlake_spears
Τα τελευταία 24ωρα το θέμα, που απασχολεί τα media παγκοσμίως, είναι η δίκη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η προσπάθεια της να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Πολλοί celebrities έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους στην διάσημη ποπ σταρ όλον αυτό τον καιρό, αλλά ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες, αφού μετά τη χθεσινή της κατάθεση, αναμένεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά, και ο πρώην σύντροφός της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1998 εώς το 2002 και μάλιστα, αποτελούσαν ένα από τα πιο διάσημα ειδύλλια της showbiz.

britney_justin


Ο τραγουδιστής με μία σειρά από Tweets στον επίσημο λογαριασμό του εξέφρασε την στήριξή του στην Μπρίτνεϊ, δηλώνοντας πως και εκείνος και η σύζυγός του, Τζέσικα Μπίελ, είναι στο πλευρό της.

Έγραψε: «Μετά από όσα είδαμε σήμερα, πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Μπρίτνεϊ σε αυτές τις στιγμές. Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, καλό ή κακό, αλλά και το πόσο παλιά ήταν… αυτό που της συμβαίνει, δεν είναι καθόλου σωστό. Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να απαγορεύεται να παίρνει αποφάσεις για το ίδιο της το σώμα. Κανείς δεν πρέπει να "κρατείται" ποτέ παρά τη θέλησή του… ή να πρέπει να ζητήσει άδεια για να έχει πρόσβαση σε όσα του ανήκουν και σε όσα δούλεψε σκληρά, προκειμένου να τα αποκτήσει. Η Τζες και εγώ στέλνουμε την αγάπη και την απόλυτη στήριξή μας στην Μπρίτνεϊ για όλα αυτά που περνάει. Ελπίζουμε πως το δικαστήριο και η οικογένειά της θα κάνουν το σωστό και θα την αφήσουν να ζήσει όπως εκείνη επιθυμεί».

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Άρση μέτρων: Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Έλτον Τζον: Πολύ ακμαίος για να εγκαταλείψει την ενεργό συναυλιακή δράση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης