Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του

Απολογητική ανάρτηση στο Instagram για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να πιάνει τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του πριν από μερικές εβδομάδες

justin-timberlake-jessica-biel
Πριν από μερικές μέρες ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ  εθεάθη σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης με άγνωστη συνοδό. Ώρες μετά παπαρατσικές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και έδειχναν τον τραγουδιστή να πιάνει το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του. Τα ΜΜΕ έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση του με τη γυναίκα του Τζέσικα Μπίελ. Ο ίδιος μετά τον σάλο που ξέσπασε ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram γράφει:

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει».



Τι είχε γίνει
Σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη είχε πιαστεί να κρατιέται χεράκι χεράκι με τη συμπρωταγωνίστριά του, Αλίσα Γουεϊνράιτ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ενώ η σύζυγός του Τζέσικα Μπίελ δεν βρισκόταν μαζί του.
Ο 38χρονος σταρ μάλιστα δεν φορούσε τη βέρα του ενώ ο φωτογραφικός φακός τον είχε συλλάβει να κρατά το χέρι της Αλίσα σφιχτά κάτω από το τραπέζι. Οι δυο τους βρίσκονταν σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης και κάθονταν έξω από αυτό πίνοντας μπίρες για περίπου 40 λεπτά ενώ μετά μπήκαν μέσα.
Κλείσιμο
Πηγή μίλησε στην DailyMail.com είχε είπε ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν με παρέα φίλων και δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλούν πολλές εικασίες καθώς ο τραγουδιστής και ηθοποιός έπιασε το χέρι της και το ακούμπησε στο γόνατό του, το οποίο εκείνη μετά άρχισε να χαϊδεύει τρυφερά ενώ οι δυο τους έδειχναν να συνομιλούν τρυφερά.

Justin
Justin1
Justin2
Οι φωτογραφίες που τον εξέθεσαν και τον ανάγκασαν να απολογηθεί και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του Τζέσικα Μπίελ
Πηγές ανέφεραν ότι  ο ηθοποιός έπιασε με τα δυό του χέρια το δικό της  και άρχισε να παίζει με τα δάχτυλά της. Φημολογείται επίσης ότι τον πείραξε το αλκοόλ, καθώς έδειχνε να προσπαθεί να στηριχτεί στον τοίχο αφού έδειχνε να γέρνει όταν προσπάθησε να σηκωθεί. Βίντεο που κυκλοφορεί από το σημείο δείχνει τον Τζάστιν να τυλίγει το χέρι του γύρω από την Αλίσα. Αυτόπτες ανέφεραν στη Sun ότι σοκαρίστηκαν από τη δημόσια τρυφερότητα που επέδειξε ο ηθοποιός στη συνάδελφό του.

Ο Τίμπερλεϊκ είναι παντρεμένος με την Μπίελ από τον Οκτώβριο του 2012 ενώ άρχισαν να βγαίνουν από το 2007. Είχαν χωρίσει το 2011 έπειτα από φήμες ότι την είχε απατήσει με την επίσης ηθοποιό Ολίβια Μουν. Με την Τζέσικα Μπίελ έχουν έναν γιο τεσσάρων ετών.

Δείτε βίντεο: Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης