Η Ρις Γουίδερσπουν στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η σκληρή αντιμετώπιση του Τύπου

Η Ρις Γουίδερσπουν στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η σκληρή αντιμετώπιση του Τύπου

«Νομίζω πως οι ζωές μας έχουν πολλές ομοιότητες», αναφέρει η ηθοποιός και παραγωγός του «Little Big Lies»

reese
Η Ρις Γουίδερσπουν μίλησε στο περιοδικό Time σχετικά με το ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε σχετικά με την ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο «Framing Britney Spears».

Η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies ανέφερε πως βλέποντας το ντοκιμαντέρ, ένιωσε ότι έχει πολλά κοινά με την τραγουδίστρια, με πρώτο να είναι το διαζύγιο, που πήραν και οι δύο την ίδια χρονιά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός χώρισε το 2006 με τον Ράιαν Φίλιπ, την ίδια περίοδο που η ποπ σταρ τερμάτιζε τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλιν.



Ακόμα, δήλωσε πως μπορεί να κατανοήσει απόλυτα την στάση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς απέναντι στους δημοσιογράφους, αν σκεφτεί κανείς την σκληρή αντιμετώπιση, που είχε από τη δημοσιογράφο Κέντελ Έρλιχ, η οποία τήν είχε προσβάλλει πολύ άσχημα σε συνέντευξη της, με αποκορύφωμα την ατάκα: «Δεν είναι σωστό πρότυπο. Θα την πυροβολούσα αν μπορούσα».

britney
Κλείσιμο


Η Ρις Γουίδερσπουν αποκάλυψε πως οι παπαράτσι κυνηγούσαν και την ίδια, αλλά ακόμα και τα παιδιά της, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μου θα σας πουν ιστορίες για την προσχολική ηλικία και τους ανθρώπους, που ανέβαιναν στις στέγες των σπιτιών και στα αυτοκίνητά μας».

Μάλιστα, εξήγησε πως η εικόνα ενός celebrity καθορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον Τύπο και θεωρεί τον εαυτό της «τυχερή». Έθεσε ως παραδείγματα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τη Λίντσεϊ Λόχαν και την Πάρις Χίλτον, τις οποίες πολλές φορές έχουν χαρακτηρίσει ως «τα κακά κορίτσια», ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ καλές, όπως λέει.

«Τι θα συνέβαινε αν τα ΜΜΕ είχαν αποφασίσει ότι ήμουν κάτι άλλο; Ότι είμαι κι εγώ "η κακιά"; Θα ήμουν σε τελείως διαφορετική θέση. Θέλω να πω, αυτές είναι μεν οι αποφάσεις και οι επιλογές σταδιοδρομίας που έκανα, αλλά πάντα ένιωθα ότι όλα ήταν πολύ αυθαίρετα», καταλήγει η ηθοποιός, ενώ αστειεύεται ότι ο Τύπος μάλλον τήν συμπάθησε.








Ειδήσεις σήμερα 

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Πού και ποιες ώρες μπορείτε να ψωνίσετε

Δολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση - Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης