Η Σούζαν Σάραντον «πλέκει το εγκώμιο» του Μπραντ Πιτ: «Ξέρετε, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο...»

Η Σούζαν Σάραντον «πλέκει το εγκώμιο» του Μπραντ Πιτ: «Ξέρετε, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο...»

Η 74χρονη ηθοποιός μιλάει για τον Μπραντ Πιτ, επιβραβεύοντας το μοναδικό υποκριτικό του ταλέντο - «Με τα χρόνια, συνέχισε να χρησιμοποιεί το ταλέντο του σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά δεν χρειάζεται, όταν διαθέτεις τέτοια ομορφιά»

sarandon
Σε πρόσφατη συνέντευξή της για την 30ή επέτειο της ταινίας «Thelma & Louise» η Σούζαν Σάραντον μίλησε για το υποκριτικό ταλέντο του Μπραντ Πιτ, ο οποίος βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του, όταν συμμετείχε στην ταινία.

Η 74χρονη ηθοποιός εξήγησε αρχικά ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε η «Thelma & Louise» να γίνει μία κλασσική ταινία, καθώς θεωρούσε ότι απλώς ήταν διασκεδαστική. «Ήμασταν σαν μια ταινία με καουμπόηδες, αλλά αντί για άλογα και άντρες, υπήρχαν γυναίκες και φορτηγά», λέει η Σάραντον.



Ο Μπραντ Πιτ είχε ενσαρκώσει έναν πολύ μικρό ρόλο στην ταινία, ως ένας καουμπόη με το όνομα JD. Ήταν από τους πρώτους του ρόλους, καθώς δεν είχε ξεκινήσει ακόμα την καριέρα του στην υποκριτική. Αρχικά, η ηθοποιός φοβόταν για την ερμηνεία του, όπως αποκάλυψε, όμως πίστευε ότι θα σωζόταν λόγω της εμφάνισής του.


Κλείσιμο

«Όταν είδα την ταινία τελικά, το κομμάτι που μου έκανε εντύπωση περισσότερο, εκτός από την καλή του εμφάνιση και το υπέροχο σώμα του, ήταν η αίσθηση του χιούμορ, που είχε. Πραγματικά έπλασε αυτό τον ρόλο με έναν τρόπο, που δεν ήταν απαραίτητο στο σενάριο», δήλωσε η ηθοποιός. «Η πρώτη μου σκέψη ήταν: "Αχ, αυτός ο τύπος είναι ενδιαφέρων, ξέρετε, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο"», προσθέτει.

Στην συνέχεια η Σούζαν Σάραντον αναφέρθηκε στην μετέπειτα πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, εκθειάζοντας τον ηθοποιό για το ταλέντο του: «Το πήρε ως μέρος του χαρακτήρα, που υποδυόταν και όπως μπορούμε να δούμε και από την καριέρα του σήμερα, συνέχισε να χρησιμοποιεί το ταλέντο του σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά δεν χρειάζεται, όταν διαθέτεις τέτοια ομορφιά. Απλώς το έχει, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος».



«Έχει κάνει τόσα πολλά απίστευτα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Δε νομίζω πως είναι σπάνιο πια για εκείνον να τον θαυμάζουν ή να τον τιμούν. Είναι το αστέρι της στιγμής και είναι υπέροχο να τον παρακολουθείς», καταλήγει η ηθοποιός για τον Μπραντ Πιτ.

brad_pitt




Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, προανήγγειλε ο Καστέξ

Ξεκίνησε το τετ-α-τετ Μπάιντεν - Πούτιν: «Ελπίζουμε σε παραγωγικές συζητήσεις»

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: «Kallos» και «Phos» live από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης