Μπραντ Πιτ: Βγάζει ταινία για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Μπραντ Πιτ: Βγάζει ταινία για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Ο διάσημος ηθοποιός σε ρόλο παραγωγού - Η ταινία στηρίζεται στις δύο δημοσιογράφους των New York Times, που βοήθησαν στην αποκάλυψη των εγκληματικών του πράξεων

brad_pitt
Παραγωγός στη νέα ταινία, που ξετυλίγει το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν θα είναι ο Μπραντ Πιτ.

Η ταινία με τίτλο «She Said» θα αποτελεί παραγωγή της Universal Pictures και θα είναι βασισμένη στην έκθεση, που δημοσιοποιήθηκε στους New York Times από δύο δημοσιογράφους, οι οποίες αποκάλυψαν το σκάνδαλο, στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος ο -άλλωτε- ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ.



Οι δημοσιογράφοι Jodi Kantor και Megan Twohey έγραψαν το best-seller «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story», βοηθώντας να αποκαλυφθεί η παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα του Γουάινσταϊν. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως αυτή την στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών στη Νέα Υόρκη μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο γυναικών.

Κλείσιμο


Στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Μπραντ Πιτ θα βρίσκονται και οι Ντέντε Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ και Μέγκαν Έλισον. Το σενάριο υπογράφει η Rebecca Lenkiewicz, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Maria Schrader. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στις Κάρεϊ Μάλιγκαν ως Megan Twohey και Ζόι Καζάν ως Jodi Kantor. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.



Ο Μπραντ Πιτ κάποτε είχε κληθεί να «αντιμετωπίσει» τον παραγωγό, όπως είχε αποκαλύψει στο CNN το 2019 η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Γκουίνεθ Πάλτροου. Εκείνη την περίοδο η ηθοποιός θα συμμετείχε σε δύο ταινίες του και όπως όφειλε ο Πιτ, ήθελε να σιγουρευτεί ότι «θα είναι εντάξει». «Εκείνη την στιγμή, ήμουν απλώς ένα αγόρι από το Όζαρκς και έτσι αντιμετωπίζαμε τα πράγματα. Ήθελα απλώς να σιγουρευτώ ότι τίποτα περισσότερο δε θα συνέβαινε, γιατί η Πάλτροου θα έκανε δύο ταινίες μαζί του», είχε δηλώσει ο ηθοποιός. Να σημειωθεί ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν και εκείνη μέσα στις γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.


Ειδήσεις σήμερα:

Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ: Ποιος είναι ο τίτλος της νεογέννητης κόρης του Χάρι και της Μέγκαν;

Survivor: Ελένη Χαμπέρη, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στην ταράτσα του Gazarte


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης