Στα άκρα Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ - «Πόλεμος» μετά την απόφαση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Στα άκρα Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ - «Πόλεμος» μετά την απόφαση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει αποφασισμένη να  κάνει «ό,τι περνάει από το χέρι της» για να κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών - Δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον πρώην σύζυγό της για την κίνησή του να διεκδικήσει τα παιδιά

family_pitt
Εμφανώς απογοητευμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί μετά την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για την κοινή επιμέλεια των έξι παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους δεν έχει τέλος, αφού παρόλο που οι δύο σταρ του Χόλιγουντ έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους εδώ και περίπου 6 χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους, μετά το περιστατικό κακοποίησης του 15χρονου Μάντοξ από τον Μπραντ Πιτ το 2016 κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης, που θα μετέφερε την οικογένεια από την Γαλλία στο Λος Άντζελες. 





Ο Μπραντ Πιτ από τότε εώς και σήμερα αρνείται κάθε κατηγορία της πρώην συζύγου του ότι δήθεν ήταν βίαιος απέναντι στα παιδιά και στην ίδια και όπως ανέφερε «ήλπιζε σε ένα συνεναιτικό διαζύγιο». Στην τελευταία δίκη, που πραγματοποιήθηκε ο δικαστής δεν δέχτηκε τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειξε η ηθοποιός, ενώ αρνήθηκε επίσης να ακούσει τις καταγγελίες των παιδιών, θεωρώντας ότι η Αντζελίνα Τζολί τα στρέφει εναντίον του πατέρα τους. Ο Μάντοξ εξαιρείται από την δίκη για την κοινή επιμέλεια, αφού έχει πλεόν ενηλικιωθεί. 



Κλείσιμο
Βέβαια, η σταρ της ταινίας Maleficent φαίνεται πως θα κάνει το αδύνατο δυνατό για να μην περάσει αυτό που θέλει ο Μπραντ και σε πρόσφατη δήλωση της είπε αποφασισμένη πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα». Πηγή από το περιβάλλον της τονίζει πως η Αντζελίνα κάνει τα πάντα όχι από εγωισμό, αλλά από πραγματικό ενδιαφέρον για την οικογένεια της. Ακόμα δήλωσε: «Η Αντζελίνα δε θα τον συγχωρέσει ποτέ. Όμως δεν το κάνει για εκείνη. Δε θέλει να στρέψει τα παιδιά εναντίον του, θέλει όμως το καλύτερο για εκείνα».



Είναι βέβαια γεγονός πως και στο παρελθόν, η Τζολί είχε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καταφέρει να κερδίσει την δίκη. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να απορρίψει τον δικαστή Άουντερκιρκ, καθώς όπως ισχυρίστηκε «είχε συνεργαστεί με τον Πιτ ξανά στο παρελθόν». Παρόλα αυτά, η υπόθεση παραμένει στα χέρια του, καθώς το δικαστήριο δεν δέχτηκε την ένστασή της.



Η ηθοποιός κατά την αποχώρησή της από την τελευταία δίκη δήλωσε: «Δεν αρνήθηκα την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους, ούτε θέλω να τα απομακρύνω από εκείνον. Θέλω μία δίκαιη ευκαιρία να παλέψω για το καλό τους. Δεν το κάνω μόνο για την οικογένειά μου, αλλά για τις χιλιάδες οικογένειες, που δεν θα ήθελα να περάσουν κάτι παρόμοιο με αυτά που περάσαμε εμείς».

jolie_kids





Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!


Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης