Ο Σκαρμούτσος, ο Λαζάρου και το διαμάντι... κοτρόνα της Σειμά

Ο Σκαρμούτσος, ο Λαζάρου και το διαμάντι... κοτρόνα της Σειμά

«Ψάχνουμε τις ειδήσεις πίσω από τις μετακινήσεις» θα μπορούσε να είναι το μότο της περιόδου

LAZAROU-TV
Μία από τις βασικές αρχές της δημοσιογραφίας είναι η διασταύρωση των πληροφοριών. Η οποία στην περίπτωση του τηλεοπτικού ρεπορτάζ είναι σχετικά εύκολη. Πολύ απλά καλείς τηλεφωνικά τον ενδιαφερόμενο και μαθαίνεις αν αυτό που άκουσες ή που διάβασες ισχύει.

Ετσι λοιπόν, αγαπητοί μου, επωφελήθηκα των φημών, άδραξα την ευκαιρία και τηλεφώνησα σε δύο καλούς φίλους για να μάθω αν τελικά ισχύουν οι φήμες που τους θέλουν να επιστρέφουν σε μαγειρικό ριάλιτι. Ο λόγος για τον εξαιρετικό Λευτέρη Λαζάρου και τον υπέροχο Δημήτρη Σκαρμούτσο, των οποίων τα ονόματα κυκλοφόρησαν ως υποψήφια για την κριτική επιτροπή του «Game of Chefs», το οποίο θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Ο Λευτέρης Λαζάρου απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν έχει δεχτεί πρόταση και μάλιστα αποκάλυψε πως ακόμη και η κόρη του τον ρώτησε αν θα είναι μέλος του ριάλιτι, καθώς το διάβασε κάπου. Και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστούν οι «Γειτονιές στο πιάτο» και ίσως μία ακόμη εκπομπή αλλά δεν είναι ακόμη η κατάλληλη ώρα να ανακοινωθεί. Οπότε πάμε για άλλα και ίσως για νέα πρόσωπα όχι τόσο στον χώρο της γαστρονομίας όσο της τηλεόρασης…

Μετά την πρόταση γάμου ήλθε η ώρα να δούμε και το μονόπετρο που χάρισε ο νέος μνηστήρας της Σεϊμά στην μέλλουσα σύζυγό του. Φυσικά η νεαρή Τουρκάλα δεν έχασε την ευκαιρία να το ποστάρει στο Instagram… Η αλήθεια είναι ότι η λεζάντα «Feeling like a diamond» λέει πολλά καθώς το μέγεθός του είναι μάλλον πολύ μεγάλο σε σχέση με αυτά που βλέπουμε συνήθως… Με το καλό τα παιδιά.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)



Μένουμε σε γαμήλια διάθεση και επιστρέφουμε στα εγχώρια. Τον Αύγουστο λένε οι πληροφορίες παντρεύεται ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου στην Σύρο. Γι αυτό και η σπουδαία ηθοποιός αποφάσισε ότι η Επίδαυρος μπορεί να περιμένει τουλάχιστον για φέτος καθώς δεν «αφήνεις τον γάμο για να πας για πουρνάρια». Τώρα, τι να σας πω κι εγώ; Καλεσμένη δεν είμαι, το χέρι στη φωτιά δεν το βάζω για την ημερομηνία, οπότε το μόνο που εύχομαι είτε τώρα είτε τον Αύγουστο είναι «να ζήσουν τα παιδιά».

Τα γυρίσματα του «Greece’s Next Top Model» συνεχίζονται πυρετωδώς. Αλλά πάντα υπάρχει χρόνος για ένα ενσταντανέ των συντελεστών. Ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε ένα ποστ στο πλάι της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, η οποία είναι και η νέα άφιξη του ριάλιτι μόδας στην κριτική επιτροπή. Ομορφοι αμφότεροι και ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)



Ο Στέφανος Κυριακίδης είναι ο ηθοποιός που έκλεισε πρόσφατα συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και θα πρωταγωνιστήσει στην «Γη της Ελιάς» η οποία θα προβληθεί από το Mega. Εξαιρετικός ηθοποιός, ωραία κίνηση του Ανδρέα.

Και κλείνουμε για Σαββατοκύριακο με ένα ωραίο κουίζ: Ποια παρουσιάστρια πληροφορήθηκε ότι η εκπομπή της θα ξεκινά μία ώρα νωρίτερα και θα ολοκληρώνεται μία ώρα νωρίτερα; Για να σας δω, θα το βρείτε; Είναι από τα δυνατά.

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, ραντεβού την Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης