Μπραντ Πιτ: To νέο επαγγελματικό βήμα του - Στο πλευρό του η Μάργκοτ Ρόμπι

Μπραντ Πιτ: To νέο επαγγελματικό βήμα του - Στο πλευρό του η Μάργκοτ Ρόμπι

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο δράμα εποχής της Paramount

robbie_pitt
Για το νέο του επαγγελματικό βήμα ανυπομονεί ο Μπραντ Πιτ, μετά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.


Ο 57χρονος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική ταινία της Paramount με τίτλο «Babylon». O σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ επαναφέρει τον σταρ στην μεγάλη οθόνη στο πλευρό της Μάργκοτ Ρόμπι, με την οποία συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία του Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood». Η αρχική επιλογή του σκηνοθέτη ήταν η Έμμα Στόουν, η οποία τελικά δεν συμφώνησε, αφού δεν ήταν διαθέσιμη για τις ημερομηνίες που θα ξεκινούσε η παραγωγή. 



Πρόκειται για ένα δράμα εποχής, το οποίο χρονολογείται τη δεκαετία του 1920, πάνω δηλαδή στην εξέλιξη της κινηματογραφικής βιομηχανίας, από τα βουβά έργα στις ομιλούσες ταινίες.

Κλείσιμο
Τα γυρίσματα του «Babylon» πρόκειται να ξεκινήσουν αυτόν το μήνα, ενώ στο κινηματογραφικό πλατό μαζί με τον Μπραντ Πιτ και την Μάργκοτ Ρόμπι θα βρεθεί και η Λι Τζουν Λι, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Collider έχει συμφωνήσει για το ρόλο της θρυλικής Anna May Wong, η οποία θεωρείται ότι είναι η πρώτη Κινεζοαμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ. Συμμετέχουν επίσης οι Κάθριν Γουότερστον, Ντιέγκο Κάλβα και Γιοβάν Αντεπο. 


Η Paramount έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το πλάνο της να σχεδιάσει μία ξεχωριστή πλατφόρμα περιορισμένων προβολών για να κυκλοφορήσει η ταινία στις 25 Δεκεμβρίου 2022. Η επίσημη κυκλοφορία του «Babylon» στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιανουαρίου 2023.



Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης