Έξαλλη η Αντζελίνα Τζολί: Ο δικαστής δεν δέχεται τις καταθέσεις των παιδιών της για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Έξαλλη η Αντζελίνα Τζολί: Ο δικαστής δεν δέχεται τις καταθέσεις των παιδιών της για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Πρόκειται για το πιο ακριβό διαζύγιο στον χώρο του Χόλιγουντ - Οι δύο ηθοποιοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να «λύσουν τις διαφορές» τους

pitt_jolie
Προβλήματα στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ δείχνει να αντιμετωπίζει η Αντζελίνα Τζολί μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που αποκαλύπτουν ότι ο δικαστής, που ασχολείται με την υπόθεσή τους, δυσκολεύει την διαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό, στην ακρόαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο δικαστής Τζον Ούντερκιρκ αρνήθηκε να ακούσει τις καταθέσεις των παιδιών του πρώην ζευγαριού εναντίον του πατέρα τους, Μπραντ Πιτ, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος υποστήριξε πως μπορεί να εκδώσει μία προσωρινή απόφαση και χωρίς αυτές τις καταθέσεις.

jolie_kids


Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε εξοργισμένη με αυτή την απόφαση, καθώς θεωρεί ότι οι καταθέσεις των ανήλικων παιδιών τους είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την σωστή έκβαση της υπόθεσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία τους και δε θέλει σε καμία περίπτωση ο πρώην σύζυγός της να διεκδικήσει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, έγραψε μία επιστολή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, εξηγώντας την κατάσταση και υπογραμμίζοντας πως ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς τον κώδικα του δικαστηρίου», ενώ τόνισε επίσης πως αν η επιμέλεια των παιδιών παρέχεται σε ένα άτομο με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς, θα είναι επιζήμιο για εκείνα.

pitt


Βέβαια, οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ βρήκαν την αφορμή να «πατήσουν» πάνω στην απόφαση του δικαστή, προκειμένου να βλάψουν την αξιοπιστία της Τζολί, υποστηρίζοντας πως για να έδρασε έτσι ένα όργανο του νόμου σημαίνει πως τα αποδεικτικά στοιχεία, που έδωσε η Αντζελίνα Τζολί ίσως να μην είναι τελικά τόσο πειστικά.

Κλείσιμο
jolie_pit

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του ήδη από το 2015, αλλά η αίτηση διαζυγίου ήρθε από την Αντζελίνα Τζολί το 2016, μετά το περιστατικό κακοποίησης του 15χρονου γιου τους Μάντοξ από τον Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης, που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός, βέβαια, αρνείται κάθε κατηγορία.



Ειδήσεις σήμερα: 

Η Κομισιόν ενέκρινε τις γεωγραφικές ενδείξεις για ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά

Εξαπλώνεται η ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού - Σε πόσες χώρες έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης