Κέιτ Μίντλετον: Είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας

Κέιτ Μίντλετον: Είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας

Οι ειδικοί της μοναρχίας αναλύουν τον «ειρηνευτικό» ρόλο της μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι- Βιογράφος της μοναρχίας τονίζει πως η βασίλισσα την χρειάζεται, καθώς η πριγκίπισσα δείχνει  «πραγματισμό και υπομονή», όπως η Ελισάβετ

kate2
Η Κέιτ Μίντλετον είναι έτοιμη να «βγει μπροστά» και να αναλάβει το ρόλο της βασίλισσας σε αναμονή » μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου ισχυρίζεται ένας  βιογράφος της μοναρχίας. Μιλώντας αποκλειστικά στον FEMAIL, ο βιογράφος Φιλ Ντέμπιερ τόνισε ότι η Κέιτ "είναι αρκετά ώριμη για να αναλάβει το νέο της ρόλο" καθώς πλησιάζει η 10ετή επέτειος γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, 39 ετών, λέγεται ότι έπαιξε τον ρόλο του ειρηνιστή μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου την περασμένη εβδομάδα. Η στάση της αυτή έδειξε πως είναι ώριμη «όπως η βασίλισσα δεν κρατά μνησικακία, ούτε ζητά εκδίκηση».

Την επόμενη εβδομάδα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους με το ζευγάρι να πένθει ακόμα τον παππού του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου. Ο βιογράφος είπε ότι «η Κέιτ συνειδητοποιεί ότι η Βασίλισσα τη χρειάζεται και τον Ουίλιαμ περισσότερο από ποτέ και θα κάνει ό, τι μπορεί για να την υποστηρίξει».

kate
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης