Η Αγγελική Νικολούλη χθες στο «Φως στο τούνελ» μίλησε για τον συνάδελφο και φίλο τηςΓιώργο Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του. H παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την πρώτη χρονιά της εκπομπής της είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ και από τότε διατηρούσαν μία άριστη φιλική και συναδελφική σχέση.
«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς» είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένη όταν ξεκίνησε η εκπομπή, στην οποία αφιέρωσε χρόνο για να απαντηθούν καίρια ερωτήματα για τη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο.
Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής μήπως καταφέρουν και δώσουν πληροφορίες για τη δολοφονία. Κάτι που πραγματικά μέσα σε λίγη ώρα συνέβη καθώς τα τηλεφωνήματα έπεφταν... βροχή το ένα μετά το άλλο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.