Σιωπηλός Δρόμος - Mega: Απόψε η πρεμιέρα - Βίντεο & φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο

Απόψε στις 21:00 όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα - Πρόκειται για μια δραματική σειρά που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές

Siopilos_Dromos1
Η αντίστροφη μέτρηση για τον «Σιωπηλό Δρόμο», τη νέα δραματική σειρά του Mega ξεκίνησε καθώς απομένουν μόνο λίγες ώρες για την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Το σενάριο της πολλά υποσχόμενης σειράς υπογράφει ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη, το συγγραφικό δίδυμο που γνωρίζουμε καλά από τις «Αγριες Μέλισσες». 

Σε όλο αυτό το ελκυστικό σασπένς καταλυτικός είναι ο ρόλος της σκηνοθετικής ματιάς του Βαρδή Μαρινάκη. Ενας πολυβραβευμένος σκηνοθέτης μεταπηδά από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση.

Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ το 2020.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο 1: « Χαμένο στίγμα»

Σε ένα πλούσιο προάστιο της Αθήνας, στο Βαθύ Αττικής, το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου που πραγματοποιεί ένα από τα καθημερινά του δρομολόγια, αγνοείται. Μέσα σ’ αυτό επιβαίνουν 9 μαθητές του δημοτικού σχολείου, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών μιας προνομιούχας κοινότητας, μαζί με τον οδηγό και μια νεαρή συνοδό.

Εναέριες και επίγειες δυνάμεις τις αστυνομίας σαρώνουν από την πρώτη στιγμή την περιοχή, ενώ επικεφαλής των ερευνών αναλαμβάνει ο Νάσος Οικονομίδης, ένας έμπειρος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η συνταρακτική διαπίστωση πως πρόκειται για μια υπόθεση μαζικής απαγωγής δεν θα αργήσει να έρθει και ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος όχι μόνο για την δοκιμαζόμενη κοινότητα και τους τραγικούς γονείς, αλλά και για όλη τη χώρα.

Κλείσιμο
Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Θάλεια Καρούζου, μια νεαρή δημοσιογράφος, επιστρέφει στην γενέτειρά της και βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Δείτε το τρέιλερ

Σιωπηλός Δρόμος | Πρεμιέρα Κυριακή 4/4, 21:00 (trailer)


Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο της σειράς
Siopilos_Dromos
Siopilos_Dromos2
Siopilos_Dromos3
Siopilos_Dromos4
Siopilos_Dromos5
Siopilos_Dromos6
Siopilos_Dromos7
Siopilos_Dromos8
Siopilos_Dromos9
Siopilos_Dromos10

Αναλυτικά οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους ήρωες της σειράς

1. Θάλεια Καρούζου (Πηνελόπη Τσιλίκα)
Η δημοσιογράφος, Θάλεια Καρούζου θα μπει στο στόχαστρο όλων και θα δώσει τη μάχη της ζωής της, όταν άθελά της θα εμπλακεί στη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς.

2. Νάσος Οικονομίδης (Δημήτρης Λάλος)
Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά… Ο Αστυνόμος Νάσος Οικονομίδης είναι ο Επικεφαλής Ερευνών. Έμπειρος, ικανός και έξυπνος, έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σημαντική πρόκληση της καριέρας του.

3. Σπύρος Καρούζος (Αντώνης Καφετζόπουλος)
Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων οικογενειών, ανάμεσά τους και τα εγγόνια του Σπύρου Καρούζου. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και απόλυτος αρχηγός της οικογένειας θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

4. Αθηνά Καρούζου (Ανθή Ευστρατιάδου)
…όπως την αγαπημένη του κόρη Αθηνά, που θα δει τον αγγελικά πλασμένο κόσμο της να καταρρέει…

5. Βασίλης Τότσης (Χρήστος Λούλης)
Ο Βασίλης, σύζυγος της Αθηνάς και θετός πατέρας της κόρης της, Αριστέας. Ξεκίνησε από τα χαμηλά ως απλός εργάτης και έφτασε ψηλά χάρη στην ευφυΐα και την επιμονή του.

6. Ιουλία Ξένου (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου)
Η δεύτερη σύζυγος του Σπύρου και μητέρα του Ορφέα. Καθηγήτρια μουσικής, αφοσιωμένη σύζυγος, προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

7. Mαντώ Καρούζου (Βίκυ Παπαδοπούλου)
Σύζυγος του Νικήτα και ανιψιά του Σπύρου. Η μητέρα του Άλκη, η εκρηκτική Μαντώ. Η κρίση στην οικογένεια, θα την κάνει να αναθεωρήσει όλα όσα θεωρούσε πραγματικά δικά της.

8. Νικήτας Γκέκας (Γιάννος Περλέγκας)
Ο Νικήτας Γκέκας είναι ο Δήμαρχος της περιοχής και πρώην υπάλληλος του Σπύρου. Παντρεμένος με την Μαντώ και πατέρας του Άλκη.

9. Βιολέτα Φωτοπούλου (Μυρτώ Αλικάκη)
Η Βιολέτα… Ιδιοκτήτρια του σχολείου. Χήρα και μητέρα της 17χρονης Δανάης. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους γονείς των παιδιών.

10. Mιχάλης Τοπάλης (Νικόλας Παπαγιάννης)
Ο Μιχαλης… χαμηλών τόνων, εσωστρεφής, πρώην σύντροφος της Θάλειας. Υπάλληλος σε ένα βενζινάδικο της περιοχής και αφοσιωμένος στη φροντίδα της μητέρας του.

11. Ελπίδα Γιάνναρη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη)
Η Ελπίδα, συνοδός του μοιραίου σχολικού, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο το θάρρος και την ψυχραιμία που διαθέτει για να προστατέψει τα παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: Στο καταφύγιο ζώων της Ηλιούπολης ο Μητσοτάκης

O πόλεμος των λοιμωξιολόγων: «Βαβέλ» στην επιτροπή, άφαντοι από τα κανάλια

Lockdown: Μια ανάσα πριν το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Πώς θα λειτουργήσει τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης