House of Fame: Η αγωνία στο live χτυπάει κόκκινο - Ποιος θα αποχωρήσει;

House of Fame: Η αγωνία στο live χτυπάει κόκκινο - Ποιος θα αποχωρήσει;

Στο live concert της περασμένης εβδομάδας ο Πάνος Μεταξόπουλος αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της… διάσωσης ενός υποψήφιου

fou
Απόψε στις 21.00 η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα θα καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό και θα υποδεχτεί στο stage τους σπουδαστές του House of Fame. Απέναντί τους θα βρίσκεται η πιο… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα παρακολουθήσουν, θα αξιολογήσουν και θα βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις τους θέλοντας πάντοτε να φέρουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους. Στο πλατό του live concert και στο πλευρό των σπουδαστών θα βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας.

Στο live concert της περασμένης εβδομάδας ο Πάνος Μεταξόπουλος αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της… διάσωσης ενός υποψήφιου από τη διαδικασία της αποχώρησης. Ποια απόφαση θα πάρει σήμερα;

Έπειτα από μία εβδομάδα εντάσεων ο Γιάννης Αρβανιτίδης ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από την βαθμολογία που θα συγκεντρώσει θα του αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί.

Κλείσιμο
House of Fame | Παρασκευή στις 21.00 το Live Concert

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης