Η Λόρα Τζασόρκα κάνει αναρρίχηση σε βράχους γυμνή: «Δεν είναι πορνό, είναι τέχνη»

Η Λόρα Τζασόρκα κάνει αναρρίχηση σε βράχους γυμνή: «Δεν είναι πορνό, είναι τέχνη»

Η 37χρονη αισθάνεται πιο δυνατή και απελευθερωμένη - Της αρέσει να σκαρφαλώνει σε βράχους χωρίς ρούχα και λατρεύει να δημοσιεύει φωτογραφίες της

oreivatis_gy
Η καλλίπυγη Αμερικανίδα Λόρα Τζασόρκα φοράει μόνο τα αθλητικά της ενώ το σώμα της κοσμούν αρκετά τατουάζ. Η αναρρίχηση σε βράχους την κάνει να αισθάνεται πιο «δυνατή» και απελευθερωμένη. Εξάλλου, όπως η ίδια ισχυρίζεται, η δραστηριότητα αυτή δεν είναι «πορνό αλλά τέχνη».

Η Λόρα Τζασόρκα εργάζεται σε καζίνο του Νιου Τζέρσεϊ, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Η 37χρονη παραδέχεται ότι, εδώ και χρόνια κάνει ολόγυμνη αναρρίχηση και λατρεύει να δημοσιεύει τις φωτογραφίες της όπως της γέννησε η μητέρα φύση.

Πριν από ένα χρόνο, ένας φίλος της πρότεινε να την φωτογραφίζει κατά την αναρρίχηση και η ίδια το θεώρησε «φανταστική ευκαιρία».

«Οι φίλοι και η οικογένειά μου θαυμάζουν τις φωτογραφίες μου, καθώς πιστεύουν ότι είναι όμορφο να με βλέπει κανείς στη φύση. Δεν κάνω τίποτα παράνομο». Επισημαίνει επίσης ότι «θα μισούσε τους άλλους εάν έβλεπαν τις φωτογραφίες με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επειδή δεν είναι πορνό, είναι τέχνη».

oreivatis_g


Ελπίζει να ενθαρρύνει γυναίκες να εκτιμήσουν το σώμα τους

Κλείσιμο
Η 37χρονη Αμερικανίδα συχνά μοιράζεται τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο και, όπως η ίδια λέει, λαμβάνει μόνο θετικά σχόλια. Μάλιστα, η ίδια ελπίζει να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να «εκτιμήσουν το σώμα τους».

«Πηγαίνω για αναρρίχηση κυρίως με άντρες που είναι φίλοι μου καθώς θεωρώ ότι οι γυναίκες νιώθουν άβολα σε τέτοιου είδους καταστάσεις... Οι γυναίκες τείνουν να έχουν αρνητικά συναισθήματα για το σώμα τους, αλλά τις παροτρύνω να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να πετάξουν τα ρούχα τους», προσθέτει.

oreivatis_g1



Ειδήσεις σήμερα:

Διακινητής έβγαζε πολλά από την πώληση κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τον φρικτό θάνατο των τεχνικών στην Ερέτρια

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Τι θα ισχύει από το Σάββατο 3 Απριλίου - Σούπερ μάρκετ μόνο στα 2 χιλιόμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης