Η Μαρία Δεληθανάση, η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξαπου τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε τη δική της εξήγηση στους ισχυρισμούς ότι εκείνη του επιτέθηκε βίαια.
«Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Δεν αναφέρεται πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς διότι αυτό δεν συνέβη. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαίωνε είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή» είπε χαρακτηριστικά.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.