Πρεμιέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωι1νό και ο παρουσιαστής με την επιστροφή του είχε πολλά να πει. Ο Λιάγκας αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor και αποκάλυψε πως εκείνος την «έψησε» να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε και για τη φημολογούμενη σχέση τους.
«H Ανθή έχει πάει στο Survivor γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για να συνεχίσει: «Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δεν ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη».
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.