H Ανθή Σαλαγκούδη την περασμένη εβδομάδα ανακηρύχτηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor και ενώ ήταν να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα και την πόρτα της εξόδου είδε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Μάλιστα οι χρήστες των social media υποστήριξαν πως ήταν «στημένη» η ψηφοφορία που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδηως τη δημοφιλέστερη παίκτρια.
Ο γαμπρός της δημοσιογράφου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε ότι άγνωστοι στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια της παίκτριας του Survivor.
To #survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την #Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό.
Το να...
«To Survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…», έγραψε ο Κώστας Ευθυμίου, σύζυγος της μεγάλης αδερφής της Ανθής, Μαρίας Σαλαγκούδη.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.