Με 1.920.380 τηλεθεατές κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού, ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες» γιόρτασαν χθες Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, το 200ό επεισόδιό τους.
Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 επικράτησε του ανταγωνισμού και χτύπησε κόκκινο με εντυπωσιακές επιδόσεις, σε όλα τα κοινά.
Καθηλώνοντας το 35,3% του δυναμικού κοινού 18-54, οι «Άγριες Μέλισσες» έδειξαν, γι’ άλλη μια φορά, την απόλυτη κυριαρχία τους στην prime time.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.