Τζένη Μπαλατσινού: Μπήκε στον μήνα της «με το βλέμμα στο Φως»
Η σύζυγός του υπουργού Υγείας Βασίλη Kικίλια διανύει τις τελευταίες μέρες της τέταρτης εγκυμοσύνης της
Ο τελευταίος μήνας του 2020 είναι και ο μήνας που θα φέρει στην Τζένη Μπαλατσινού τον γιο που περιμένει μαζί με τον σύζυγό της, υπουργό ΥγείαςΒασίλη Kικίλια.
Σήμερα πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα της χρονιάς, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε τις σκέψεις της μέσω Instagram για τη χρονιά που τελειώνει σε λίγες μέρες.
Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν…Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει… Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.