Ο ισχυρός συμπαίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο της κοινωνίας

Ο ισχυρός συμπαίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο της κοινωνίας

Η δύναμη του αθλητισμού δεν έχει όρια και η bwin με τον Ολυμπιακό το αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, αναλαμβάνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες με τις οποίες υποστηρίζουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου.

κεντρικη
«Μόνο ο αθλητισμός έχει τη δύναμη και τη δυναμική ν’ αλλάξει τον κόσμο», έλεγε ο Νέλσον Μαντέλα και η ρήση του έχει αποδειχθεί πραγματικότητα ουκ ολίγες φορές. Η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βάζουν ένα ακόμα σημαντικό λιθαράκι, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση μιας σειράς από πρωτοβουλίες. Στόχος τους αποτελεί αφενός η ευαισθητοποίηση, αφετέρου η έμπρακτη στήριξη των πληγέντων και των προσπαθειών που γίνονται για τον έλεγχο της πανδημίας.

Τόσο ο αθλητισμός, όσο και ολόκληρη η κοινωνία επηρεάστηκαν σημαντικά τον τελευταίο χρόνο από το ξέσπασμα του κορωνοϊού και η bwin, πιστή στη στρατηγική της, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στην κοινωνία με πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο είχαν την υποστήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand, το οποίο αποτελεί Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώνει τις δυνάμεις της με τους «ερυθρόλευκους» για μια σειρά νέων δράσεων που ξεπερνούν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η αρχή έγινε στον αγώνα της Δευτέρας (30/11), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό Ρόδου, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων υγειονομικής ασφάλειας που έχει επιβάλει ο ΕΟΔΥ. Η… μικτή ομάδα της bwin και των «ερυθρόλευκων» φρόντισε να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, προσφέροντας έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν». Παράλληλα, πρόσφεραν 10.000 μάσκες στο «Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας», ενώ δώρισαν και 10.000 γάντια για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

bwin και Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας
Φυσικά, δεν ξέχασαν τους ανθρώπους που επλήγησαν από την πανδημία και έτσι υποστήριξαν πληθώρα ηλικιωμένων και μοναχικών σε διάφορα σημεία της Αττικής, φροντίζοντας ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να λάβουν ένα ξεχωριστό δώρο. Τα κουτιά αλληλεγγύης που τους παραδόθηκαν περιείχαν είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών, γλυκά και ένα γούρι για το νέο έτος.

Η bwin και ο Ολυμπιακός έβαλαν και τρίτο παίκτη στο παρκέ της αλληλεγγύης, καθώς οι Γιατροί του Κόσμου, με τους οποίους η bwin έχει διαχρονική συνεργασία, βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων.




Κλείσιμο
Εκ μέρους της bwin η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Πιστοί στη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της bwin, εγκαινιάζουμε με τον Ολυμπιακό μία σειρά φιλικών αγώνων με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τον COVID. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε με κάθε τρόπο. Όχι μόνο γιατί είναι μέρος της Παγκόσμιας Στρατηγικής και του Οράματός της bwin αλλά γιατί σαν άνθρωποι πρέπει να στηρίζουμε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Monday Game night against COVID, η bwin είναι δίπλα μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Μας ενώνουν οι ίδιες αρχές και αξίες καθώς και η αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς, ιδιαίτερα τώρα που λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες τόσο του Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι μεγάλες. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε από κοινού, προσφέροντας βοήθεια όπου είναι απαραίτητη και μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική πλατφόρμα αλληλεγγύης από την οποία κανείς δεν πρέπει να περισσεύει!»

Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που έχει αποδεχθεί δεκάδες φορές τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους και αποδεικνύουν στην πράξη το πώς η συνεισφορά στην κοινωνία μπορεί να κάνει τη διαφορά…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης