Big Brother: Η Ραΐσα Κόντι αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Big Brother: Η Ραΐσα Κόντι αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Είχε προηγηθεί ένας πρωτοφανής καυγάς μεταξύ των παικτών, για το παρασκήνιο της μεταξύ τους ψηφοφορίας

raisa
Τις λιγότερες ψήφους από τους υπόλοιπους τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση συγκέντρωσε η Ραΐσα Κόντι, στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία των τηλεθεατών του Big Brother. Η 22χρονη παίκτρια ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.



Η ίδια ανέφερε για την αποχώρησή της: «Δεν το περίμενα ότι θα φύγω, μόνο όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Κεχαγιά. Με πείραξε που με ψήφισε ο Δημήτρης αλλά εντάξει όλα καλά. Νιώθω γεμάτη που έζησα αυτό το όνειρο. Δεν πίστευα ότι θα είμαι η νικήτρια για να είμαι ειλικρινής αλλά νόμιζα ότι θα πήγαινα λίγο παρακάτω. Στο σπίτι καθόμουν με άτομα που με έκαναν να νιώθω καλά».


Κλείσιμο


Έτσι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Ζακ Ιωαννίδης συνεχίζουν διεκδικώντας το έπαθλο του νικητή.

Νωρίτερα, σε πλάνα που κατέγραψαν πρωτοφανή ένταση, προβλήθηκε μια εκρηκτική συζήτηση που είχε η Ραΐσα με τη Σοφία Δανέζη. Η πρώτη εξομολογήθηκε στη δεύτερη πως ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης της είπαν διάφορα ενώ μάλιστα τη χαρακτήρισαν κομπάρσο. Η Ραΐσα μάλιστα της είπε ότι οι δύο άνδρες προσπάθησαν να την πείσουν πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη την ψήφισαν επειδή την θεωρούν αδύναμη παίκτρια.

Η Σοφία Δανέζη σε έξαλλη κατάσταση, πήγε και τους βρήκε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει έξω φρενών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης