Στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1982 αναφέρθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδηςμιλώντας στον «Τηλεθεατή». Ο ηθοποιός είπε επίσης πως θα βίωνε κάποιος μια αντίστοιχη συμμετοχή στο σήμερα.
Τι θυμάστε από την πρώτη σας κινηματογραφική συμμετοχή στη διεθνή συμπαραγωγή «Summer Lovers» με τη Ντάριλ Χάνα; Τον επαγγελματισμό τους. Επίσης, τις συνθήκες δουλειάς. Είχα να παίξω σε τρεις σκηνές και την ώρα που τελείωνα τη σκηνή μου, είχα τρεις φροντιστές πάνω από το κεφάλι μου για να μου αντικαθιστούν το τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί που κρατούσα. Και σκεφτείτε ότι ήμουν παιδάκι που έπαιζε σε τρεις σκηνές σε όλη την ταινία.
Και η αμοιβή σας; Πάρα πολλά λεφτά και αναφερόμαστε στο 1981.
Πώς θα εξαργύρωνε ένας 19χρονος πιτσιρικάς, όπως εσείς τότε, μια ανάλογη συμμετοχή; Θα έβγαιναν όλα τα μεσημεριανά και θα το διατυμπάνιζαν. Εδώ έχουν βγει άλλοι που δεν έχουν κάνει τίποτα, έχουν βρεθεί σε ένα πάρτι και διατυμπανίζουν ότι έκαναν καριέρα στο εξωτερικό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας