Μαίρη Χρονοπούλου - Τα πρώτα λόγια μετά τη νοσηλεία της: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο»
Η ηθοποιός πήρε εξιτήριο το απόγευμα του Σαββάτου
Μετά τα δύσκολα επέστρεψε στο σπίτι της στην Παιανία ηΜαίρη Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός που την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «On time» και την Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας της.
«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου. Όσον αφορά στην πανδημία του κορωνοϊούκαι στο αν η έξαρση των τελευταίων ημερών τη φοβίζει, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε: «Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών