Για το νέο του τραγούδι που σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα σε ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 και στους Βασίλη Γούλα και Ελένη Γκρήγκοβιτς, ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα πως το συγκεκριμένο τραγούδι το αγάπησε από την πρώτη στιγμή και χρειάστηκε μόνο μια εκτέλεση για να «γραφτεί». Όπως είπε, οι στίχοι τον άγγιξαν πολύ γιατί θυμίζει αρκετές εικόνες προσωπικές.
Μιλώντας για την καραντίνα, ο Λευτέρης Πανταζής είπε ότι του έκανε καλό, αφού τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι την έχει βοηθήσει ακόμα και με τα μαλλιά στις πρόβες για το γνωστό παιχνίδι Just the Two of us, στο οποίο κι’όλας πολλές από τις εμφανίσεις της κερδίζουν τόσο τις εντυπώσεις αλλά και τους βαθμούς.
Ο κ. Πανταζής μίλησε και για τις συναυλίες που ετοιμάζει μέσα στο επόμενο διάστημα κυρίως στην επαρχία αλλά και για την χειμερινή επιτυχία της συνεργασίας του με τους Καλίδη, Πετρέλη και TUS.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.