Σάρωσε στο δυναμικό κοινό ο Κοκλώνης με το Just The 2 Of Us! 17,7% η τηλεθέαση σε τέταρτο

Σάρωσε στο δυναμικό κοινό ο Κοκλώνης με το Just The 2 Of Us! 17,7% η τηλεθέαση σε τέταρτο

Τα βράδια του Σαββάτου το τηλεοπτικό κοινό δίνει ραντεβού στο OPEN στο πιο μεγάλο τηλεοπτικό πάρτι, το «Just The 2 Of Us»  που βάζει φωτιά στο twitter και στο instagram και κάθε βδομάδα βρίσκεται όλο και πιο ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί –και σχολιάζει- φανατικά.

XCV
Χθες το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης και το «Just The 2 Of Us» σάρωσαν στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,7% και αφήνοντας πίσω την εκπομπή «Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ, με διαφορά που σε τέταρτο έφτασε και τις 9 μονάδες.
JUS 2 OF U 4

Το σόου του Κοκλώνη στην Αττική χτύπησε ποσοστά μέχρι και 22,2% σε τέταρτο στην Αττική, έχοντας πάρει lead in μόλις 7,8%.
Κλείσιμο
JUS_2_OF_US

Στα highlights της χθεσινής βραδιάς, η ερμηνεία της Κόνυ Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό στο κομμάτι Blood Water του Grandson, ένα act με ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού, με αφορμή τη δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ από αστυνομικό που ταρακούνησε την κοινή γνώμη και ξεσήκωσε αντιδράσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
JUS_2_OF_U_2

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η Barbie Girl Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο coach της Χρήστος Ζώτος και ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος με την coach του Άρτεμη Ματαφιά. Το εισιτήριο για το επόμενο Just δεν κατάφεραν να πάρουν Ορφέας και Άρτεμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης