Η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη. Ο σύζυγός της βρίσκεται στο πλευρό της κόρης τους Αέλιας, η οποία χθες χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως.
«Δεν είναι ο Κρατερός μαζί μας. Είναι μαζί με την Αελιά μας η οποία έπρεπε να νοσηλευτεί χθες εκτάκτως. Όλα όμως καλά θα πάνε. Αγάπη μου σε φιλούμε και σου ευχόμαστε πολλά περαστικά. Και θα είσαι γερή και δυνατή όπως πάντα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε το λόγο της νοσηλείας της κόρης της.
Δείτε όσα ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής:
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη