«Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» χθες βράδυ στο MEGA βρέθηκε καλεσμένος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
«Ποτέ δεν το συνηθίζεις ότι πιάνεις τόπο στην ψυχή των άλλων» απάντησε η σημαντική Ελληνίδα ερμηνεύτρια και συνθέτης στα επαινετικά λόγια του καλού της φίλου: «Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να ξεχάσω την αγάπη, τη στοργή και την τρυφερότητα με την οποία με περιέβαλες εκεί στο ξεκίνημα και μου έδωσες περισσότερο χώρο από εκείνον που μου αναλογούσε».
Οι δύο τους τραγούδησαν το καταπληκτικό ντουέτο τους «Σε ποιον να πω το σ΄αγαπώ»- σε μουσικήΜιχάλη Χατζηγιάννηκαι στίχους Λίνας Νικολακοπούλου- προσφέροντας μία μοναδική μουσική στιγμή στους τηλεθεατές.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.