Στις 4 Ιουνίου 1969 η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της και σήμερα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γιορτάζει τα 51α γενέθλιά του. Οι δύο τελευταίες αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό Aliki Vougiouklaki Official στο instagram που διαχειρίζεται ο ίδιος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, είχαν αφορμή τα σημερινά του γενέθλια.
Χωρίς σχόλια στις δημοσιεύσεις, κοινοποίησε ένα παλιότερο στιγμιότυπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου είχε βρεθεί προσκεκλημένος στο πιάνο για ένα τιμητικό αφιέρωμα στη διάσημη μαμά του.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.