Αντελίνα Βαρθακούρη: Το κορίτσι που θα χτυπάει τα κουδούνια

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το κορίτσι που θα χτυπάει τα κουδούνια

Μετά από αναβολή δύο μηνών λόγω κορωνοϊού, η «γάργαρη» ξανθιά τηλεπερσόνα είναι πανέτοιμη να κάνει πρεμιέρα με τη νέα εκπομπή της στον Alpha από την 1η Ιουνίου και κάθε μέρα στις 16.30

antelina
Η Αντελίνα, όνομα που πήρε από την γιαγιά της, είναι τυχερή. Όχι μόνο γιατί κέρδισε στο παιχνίδι «Globetrotters», στο οποίο διαγωνίστηκε με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Αλλά γιατί βρέθηκε στο σωστό σημείο την πιο κατάλληλη στιγμή. Στην ελληνική τηλεόραση στο σημείο όπου πρόκειται να γίνει μία κομβική αλλαγή.
Η Αντελίνα δεν έχει αναλογίες μοντέλου, δεν θυμίζει τις παρουσιάστριες παλαιάς κοπής και δεν έρχεται να δημιουργήσει μία περσόνα την οποία θα αντιγράψουν οι τηλεθεάτριες. Η Αντελίνα είναι μία περσόνα η οποία θυμίζει πολλές τηλεθεάτριες. Ένα κανονικό κορίτσι που αγαπά τις καμπύλες του, μία σύζυγος και μητέρα που ασχολείται με την οικογένειά της φανατικά, μία γυναίκα με όνειρα και βαθιά πίστη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ...🤞👏 #panathinaikos #basketball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις


Αν δεν είχε συμβεί όλο αυτό που παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας, το ότι μονομαχούσε δηλαδή με τον άντρα της σε κάθε σημείο του πλανήτη στο οποίο έπρεπε να μεταβούν για τις ανάγκες του «Globetrotters», ίσως αυτή την στιγμή να μην ετοιμαζόταν να κάνει εκπομπή στην οποία θα είναι παρουσιάστρια.
#GlobetrottersGR|  Βαρθακούριανς : Τα νεύρα χτύπησαν «κόκκινο»



Εκρηκτική, πληθωρική, εξωστρεφής, η Αντελίνα Τελώνη, η οποία ασπάστηκε το επίθετο του συζύγου της, αλλά δεν επιδιώκει να την αποκαλούν νύφη του Πάριου αν και λατρεύει τον πεθερό της, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1984 από μπαμπά γεννημένο στην Αθήνα, παππού Κρητικό, απ΄ την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄ το Αϊβαλί , γιαγιά καθολική με ρίζες από Ιταλία και Μικρά Ασία, ενώ η μαμά της έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο. Η νεαρή Αντελίνα θα πάει στην Ιταλία για να σπουδάσει Νομική, όμως ουδείς και μάλλον ούτε καν η ίδια φαντάστηκε ότι μπορεί να περιοριστεί μέσα σε μία αίθουσα προκειμένου να αγορεύει.
Θέλει να κάνει άλλα πράγματα. Η «στιγμή» της μετά από μία σύντομη περιπλάνηση σε πιο μικρά κανάλια, όπως το Art και το Epsilon αλλά και ένα μεγαλύτερο όπως το Star θα έλθει το 2020 όπου θα υπογράψει στον Alpha συμβόλαιο προκειμένου να παρουσιάσει το παιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Αρχικά προγραμματίστηκε να βγει στον αέρα τον Μάρτιο αλλά λόγω πανδημίας πήρε αναβολή. Ισως και αυτό να είναι ένα ακόμη στοιχείο υπέρ της…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πέταξε τα όνειρα σου στο άπειρο σαν χαρταετό...και δεν ξέρεις τι θα φέρουν πίσω... Η αξία της στιγμής, μιας στιγμής βαθιάς συγκίνησης για μένα που σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων και πολύ δημιουργικών πραγμάτων... Η αξία της στιγμής που σας ανήκει ολοκληρωματικά γιατί χωρίς εσάς και χωρίς την αγάπη σας δεν θα βρισκόμουν εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον @alphatv , στην καινούργια μου οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της και μ’ εμπιστεύτηκε. Σηκώνω μανίκια, δουλεύω ασταμάτητα και με πυξίδα πάντα τον σεβασμό και την αλήθεια εύχομαι να φανώ αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου, τον προστάτη μου Άγιο Εφραίμ που για μένα και την ψυχή μου σημαίνει πάρα πολλά, όλους τους φίλους μου, εσάς που γνωρίζω από κοντά κι εσάς που δεν γνωρίζω αλλά θέλω πολύ να σας γνωρίσω οοοόλους, κάθε site, περιοδικό, εφημερίδα, όλους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν μαζί μου και με υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά στον χώρο τους, όλους τους τεχνικούς, το προσωπικό και φυσικά όλο τον @alphatv που απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο με έκαναν όλοι τους να νιώσω ότι είμαι στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ οοόλους!❤️❤️❤️🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹💕💕💕🤝 #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις



Ο γάμος, τα παιδιά και οι δύσκολες στιγμές

Κλείσιμο
Με τον Χάρη Βαρθακούρη γνωρίστηκαν μέσω facebook. Παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Κεφαλάρι και απέκτησαν δύο κορούλες, τη Μελωδία και την Λιόνα. Μιλώντας στο «Downtown» θα αποκαλύψει το πώς ήρθαν κοντά. «Εκείνος μου έστειλε μήνυμα, όταν ανταλλάξαμε likes. Με ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα, θα σου πω ότι η ζωή δεν ξέρεις τι σου φέρνει. Είμαστε δέκα προς τα έντεκα χρόνια μαζί κι έχουμε δύο παιδιά. Υπάρχει πολλή δημιουργία σε αυτό το σπίτι, αλλά και πολλή αγάπη. Και όχι, δεν ήταν όλα εύκολα στον γάμο μου, ούτε στρωμένα όλα με ροδοπέταλα. Περάσαμε και κρίση και νεύρα και δυσκολίες και τα πάντα. Αντέξαμε και τα καταφέραμε. Αύριο δεν ξέρω πως τα φέρνει η ζωή. Ως τώρα αποδείχτηκε ότι το «καράβι» το πάμε καλά. Κάθε φορά που βάζω το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού μου, νιώθω γαλήνη και λέω «γυρίζω στο λιμάνι μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το μωρό μας το μεγάλο, το Μελωδάκι μας έχει γενέθλια!!! Πως πέρασαν 9 χρόνια...τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μας!!! Χρόνια πολλά λατρεία μας, χρόνια πολλά παιδί μας, αστέρι μας, πάθος μας, τρέλα μας, έρωτά μας... Χιλιόχρονη να είσαι, να χαμογελάς πάντα, να είσαι δυνατή, καλότυχη, ευαίσθητη, ακούραστη, γεμάτη αγαπη και δημιουργία! Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς ατελείωτα...να δημιουργήσεις την ζωή που σου αξίζει και να πετύχεις όλα σου τα ονειρα...σε κάθε σου βήμα, σε κάθε σου απόφαση η οικογένεια σου θα είναι πάντα δίπλα σου...πεθαίνουμε για σένα κόρη μας!!! ❤️❤️❤️💋💋🌹🌹🌹🙏🙏🙏🍾🍾🍾🥂🥂🥂🎂🎂🎂💐💐💐💐💐💐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις



Ευτυχισμένη οικογένεια αλλά με πορεία όχι ανέφελη. Η Αντελίνα δεν το κρύβει και όταν θα ερωτηθεί σε συνεντεύξεις της θα αποκαλύψει δύο στιγμές που την «σημάδεψαν». Μιλώντας στο Downtown Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη θα αποκαλύψει πως και με τις δύο κόρες της λαχτάρησε.
«Δύο φορές λύγισα κι «έσπασα». Η πρώτη ήταν πριν από χρόνια, όταν η κόρη μου, η Μελωδία, ενός έτους τότε, κι ενώ είχαμε μετακομίσει σε νέο σπίτι και ήμασταν οι δυο μας, γιατί ο Χάρης έλειπε σε περιοδεία στην Αυστραλία. Το νέο σπίτι είχε κάτω μοκέτες. Ενώ τακτοποιούσα τα ρούχα, η μικρή μπουσουλούσε και ξεκόλλησε μία μοκέτα και βρήκε από κάτω ένα χημικό σε πλαστικό μέσα και το έφαγε. Τρελάθηκα! Τι να σου πω… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και είπα ‘χάνω το παιδί μου’. Έφυγα σαν την τρελή, πήγαμε στο «Ιασώ», κι εγώ ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου! Βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι «το παιδί σας θα πεθάνει ή θα πάθει μόνιμο πρόβλημα» κι όταν έκανε ότι μπορούσε μου είπε ότι το φάρμακο αυτό, ευτυχώς, ήταν ληγμένο. Έκανα τάμα στην Παναγία και είπα «θα έρθω γονατιστή!». Όπως κι έκανα μετά. Θυμάμαι τα κλάματά μου, τον πανικό μου… Εκεί λύγισα, δεν ήξερα τι να κάνω! Όταν βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, κατέρρευσα και λιποθύμησα.
Η δεύτερη φορά ήταν όταν γέννησα τη δεύτερη κόρη μου, η οποία ήρθε πρόωρα στον κόσμο. Την έκανα με καισαρική και, κάποια στιγμή, μπήκε το δίλλημα «ή το παιδί ή η μητέρα». Ήταν δύσκολη γέννα. Με θυμάμαι να λέω «σώσε το παιδί μου, άσε με εμένα!». Πήγα να πάθω ρήξη μήτρας, ήταν δύσκολο. Όταν βγήκε το Λεονάκι μου, ένα κιλό πλασματάκι, είχα παραλύσει. Το μυαλό μου ήταν στο παιδί μου, ήθελα μόνο εκείνη να ήταν καλά. Κι εκεί γονάτισα…»
Ξεδιπλώνεται όταν βρίσκεται μπροστά στην κάμερα ή απέναντι από δημοσιογράφο. Το σημαντικότερο για εκείνη είναι η οικογένεια. Ετσι έμαθε από τους γονείς της, έτσι συνέχισε να πορεύεται. Δίνοντας μάχες, παλεύοντας με αντιξοότητες και τρικλοποδιές, παλεύοντας με τις δυσκολίες και τα απρόοπτα.
Αγαπά πολύ τον άντρα της και τα κορίτσια της. Ισως γι αυτό και αποφάσισε πως έπρεπε να μην συνεχίσουν να είναι μαζί τηλεοπτικά, αλλά επέλεξαν να κάνει ο καθένας την δική του πορεία.


Τα τρέιλερ, οι αντιδράσεις και η διάδοχος της Μενεγάκη

Λογικά κάθε κορίτσι που ονειρεύεται μία τηλεοπτική καριέρα ή που κάπως έχει ξεχωρίσει αυτομάτως θεωρείται διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη. Είναι το τηλεοπτικό ανέκδοτο της σεζόν. Ωστόσο η Αντελίνα ήταν η πρώτη που ακούστηκε πως ίσως προοριζόταν για τη συγκεκριμένη θέση αλλά έδειξε καλά αντανακλαστικά και πέτυχε μια απόκρουση η οποία την έχρισε νικήτρια του πρώτου ημιχρόνου.
Σε συνέντευξή της στο «Έθνος» ξεκαθαρίζει τα πράγματα ή μάλλον τα βάζει στη σωστή θέση τους. «Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της, εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος».
Η Αντελίνα έχοντας αποτινάξει το βαρύ φορτίο μιας τέτοιου είδους αντικατάστασης μπήκε στο στούντιο και γύρισε το ένα τρέιλερ μετά το άλλο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εκπομπή της.
Το πρώτο δεν ενθουσίασε, καθώς κάπως όχι και τόσο επιτυχημένα προσπάθησε να ακολουθήσει οδηγίες στο όραμα κάποιου κειμενογράφου ο οποίος την φαντάστηκε ως Σάρον Στόουν από το «Βασικό Ένστικτο» να φορά παντόφλες και να εισβάλλει στο σπίτι μιας οικογένειας. Η αποδόμηση δεν λειτούργησε και τόσο καλά και όπως εύστοχα είπε ο Νίκος Μουτσινάς: «Κάπου τώρα κλαίει η Σάρον Στόουν».
Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι | Έρχεται στον Alpha


Ακολούθησε η Αντελίνα σε γερανό να φωνάζει με ντουντούκα σε γειτονιές, η Αντελίνα να χορεύει στο δρόμο, η Αντελίνα να χτυπά κουδούνια και η Αντελίνα να βάζει σε δοκιμασία οικογένειες που επιθυμούν να διαγωνιστούν με χρηματικό έπαθλο.

Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι! | Έρχεται στον Alpha


Κάπως έτσι η Αντελίνα είναι έτοιμη και σε λίγες ημέρες η εκπομπή της σε μία αψυχολόγητη τηλεοπτική περίοδο θα κάνει πρεμιέρα. Ο τίτλος είναι από μόνος του προκλητικός. Η ίδια είναι ένα κορίτσι το οποίο δεν έχει κρύψει τι θέλει, ποια είναι και τι θα κάνει. Μία «άλλη» σχολή παρουσίασης, ένα άλλο format, ένα κορίτσι που έρχεται να κατακτήσει αυτό το κομμάτι του κοινού που μάλλον έχει κουραστεί από την τυποποίηση στους ρόλους των παρουσιαστριών δοκιμάζεται από Δευτέρα. Θα γοητεύσει; Θα φανεί στο χειροκρότημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι» επέμεινε η 34χρονη στην αρχική της κατάθεση

Τουρκία: Στέλνει €320 εκατ. στα κατεχόμενα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Τέλος στην υδροξυχλωροκίνη για τους ασθενείς με κορωνοϊό στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης