Σαρωτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για το Just The 2 Of Us, έφερε την πρωτιά στο OPEN το Σαββατόβραδο

Σαρωτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για το Just The 2 Of Us, έφερε την πρωτιά στο OPEN το Σαββατόβραδο

Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση μετά την αλλαγή της ώρας μετάδοσης, κερδίζοντας την πρωτιά

J2US
Το Just The Two Of Us, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού με φιλανθρωπικό σκοπό που ξεχώρισε από την αρχή για το all star cast του, το βράδυ του Σαββάτου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) που ξεπερνά το 16,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 25%, τερματίζοντας πρώτο με διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του (22:00-01:30), με σαρωτικά ποσοστά σε όλα τα κοινά.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την αλλαγή ώρας η αύξηση της τηλεθέασης άγγιξε το 60%, δικαιώνοντας την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού και του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη. To #j2us για μια ακόμα εβδομάδα ήταν νο1 trend στο twitter, με τους χρήστες του social media να σχολιάζουν κάθε ερμηνεία, εμφάνιση και κριτική προς τους διαγωνιζόμενους.
J2US__1_
J2US__2_

Το χθεσινό Just The 2 Of Us τα είχε όλα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με coach τον Κώστα Καραφώτη τραγούδησε τον Θυμό της Πάολας κάνοντας την ανατροπή, η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό τα… έβαψαν μαύρα (τα μαλλιά τους) και πήραν δεκάρια από την επιτροπή, ο Τρύφωνας Σαμαράς έγινε ρεμπέτης με… ατίθασο μουστάκι και ο coach της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Χρήστος Ζώτος, ντύθηκε για πρώτη φορά μετά από 4 live.

Τo χθεσινοβραδινό σόου είχε μία κανονική αποχώρηση, αυτή της Χριστίνας Βραχάλη και του Γιώργου Λιβάνη, αλλά και μία ακόμα απρόσμενη αποχώρηση για λόγους υγείας, καθώς η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής πως μετά τις συστάσεις της γιατρού της για ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων αποφάσισε, ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό της, να αποχωρήσει από το Just The 2 Of Us. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ημέρα η παραγωγή θα αποφασίσει την τραγουδίστρια που θα την αντικαταστήσει αναλαμβάνοντας να κοουτσάρει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Η χειρουργός της 34χρονης στο protothema - «Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία»

Φορολογική δήλωση: Ο φόρος και η έκπτωση για τα εισοδήματα που δηλώνονται φέτος

Κλείσιμο

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης