Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για Έβρο: Ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις

ypourgeio-ethnikis-amynas

Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος, καθιστά σαφές με ανακοίνωσή του και το υπουργείο Εξωτερικών

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε σημερινή του ανακοίνωση διευκρινίζει ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσες στην περιοχή, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος, καθιστά σαφές με ανακοίνωσή του και το υπουργείο Εξωτερικών και κάνει λόγο για διασπορά fake news, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για το ζήτημα που προέκυψε στον νότιο Έβρο με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού. Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

«Εμάς μας ενδιαφέρει εάν έχουν πατήσει ελληνικό έδαφος και ελληνικό έδαφος δεν έχουν πατήσει» επισημαίνει αξιωματικός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο οποίος μίλησε στο protothema.gr.

Το υπουργείο Εξωτερικών πάντως προχώρησε σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει σε σημείο του νότιου Έβρου με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού.

Με εντολή του Νίκου Δένδια και με βάση την καταγραφή συμβάντων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης προέβη σε ρηματική διακοίνωση προς τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν, σχετικά με την κίνηση περιορισμένου αριθμού Τούρκων πολιτών και στρατιωτικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν μετρήσεις στην περιοχή των Φερρών.

Σε ρηματική διακοίνωση στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προέβη και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Μιχάλης Διάμεσης, αναφέροντας ότι η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο γίνεται επί ελληνικού εδάφους και όχι σε τμήμα της τουρκικής επικράτειας, όπως αναφερόταν σε προηγούμενη τουρκική διακοίνωση με ανυπόστατους ισχυρισμούς.


Οι διαφωνίες για την οριογραμμή

Προστριβές και διαφωνίες μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής πλευράς για την αποτύπωση των συντεταγμένων στην οριογραμμή του ποταμού Έβρου υπήρχαν και στο παρελθόν. Συνήθως όμως τα προβλήματα ξεπερνιούνταν έπειτα από συνεννοήσεις ανάμεσα σε αξιωματικούς της ελληνικής γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού και της αντίστοιχης τουρκικής μονάδας.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η κατασκευή του φράχτη για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ορών από την Ελλάδα γίνεται επί τουρκικού εδάφους! Αυτή ήταν και η αφορμή για την πρόκληση του επεισοδίου στον Έβρο. Οι Τούρκοι θεωρούν ότι οι εργασίες που διεξάγονται με ευθύνη και εποπτεία από τα ελληνικά υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας για την κατασκευή φράχτη γίνονται επί τουρκικού εδάφους, ενώ η ελληνική πλευρά αντιτείνει ότι ακολουθούνται τα προβλεπόμενα για την χάραξη των συνόρων με βάση μεθοδολογία που ισχύει από το 1926. «Όλη η ιστορία γίνεται για 35 μέτρα» λέει στο protothema.gr πρόσωπο με γνώση των λεπτών ισορροπιών και προσθέτει: «Οι Τούρκοι αποφάσισαν να κάνουν σόου στέλνοντας μικρή δύναμη της στρατοχωροφυλακής».

Σε μια συγκυρία όπου φαίνεται πως πολλοί κραυγάζουν ανεύθυνα ότι οι Τούρκοι έχουν δήθεν καταλάβει ελληνικό έδαφος, το ερώτημα είναι πόσα μεγάλα είναι τα περιθώρια χειρισμών που έχουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ώστε να διασφαλίσουν τα ελληνικά συμφέροντα και να μην κατηγορηθούν για υποχωρητικότητα έναντι της Τουρκίας.

Νωρίτερα ο υπουργός κ. Δένδιας απαντώντας σε κοινή δήλωση των τομεαρχών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και Εθνικής Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα σημείωνε: «Τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα». Επίσης, σημειώνει πως «ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, η οποία δεν έγινε την Πέμπτη 21/5, αλλά την Τετάρτη 20/5, αναφέρθηκε όχι στο ποια ήταν, αλλά στο ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση της Τουρκίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Διότι ξέρετε, οι δίαυλοι, μπορεί να υπάρχουν, αλλά πρέπει κι από την άλλη πλευρά να υπάρχει καλή θέληση ν’ ακούσουν αυτά που θέλουμε να τους πούμε"». Υπογραμμίζει πως «στην πραγματικότητα επίσης, ουδείς υποβάθμισε το ζήτημα στον Έβρο».

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρει πως «ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και με βάση την καταγραφή των συμβάντων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά από σειρά επαφών όλες τις προηγούμενες ημέρες, προέβη και σε ρηματική διακοίνωση προς τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, σχετικά με την πρόσφατη κίνηση περιορισμένου αριθμού Τούρκων πολιτών και στρατιωτικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν μετρήσεις στην περιοχή των Φερρών». .


Επισημαίνει επίσης πως σε ρηματική διακοίνωση προέβη ακόμη, μετά από σχετική εντολή του υπουργού Εξωτερικών, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Μιχάλης Διάμεσης, στην οποία αναφέρεται ότι η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο γίνεται επί ελληνικού εδάφους, ως απάντηση σε προηγούμενη τουρκική ρηματική διακοίνωση, με παντελώς ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Κατόπιν των ανωτέρω, το γραφείο Τύπου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια σημειώνει πως «το μόνο ερώτημα που παραμένει είναι αν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τα fake news του κ. Βελόπουλου και των ακροδεξιών sites».

Καταληκτικά, τονίζει πως «από την πλευρά της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να πορεύεται, χωρίς μεγαλοστομίες και υστερικές κραυγές, στον δρόμο της αποφασιστικής υπεράσπισης της χώρας, όπως έπραξε πρόσφατα, κατά την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία, και πάλι στον Έβρο».

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τα πολιτικά κόμματα για τα γεγονότα στον Εβρο

Να ενημερώσει άμεσα η κυβέρνηση τα κόμματα για τις αυθαίρετες, επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας που συνεχίζονται εδώ και δύο μέρες στη μεθοριακή περιοχή του Εβρου και για τις πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβει, ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Εθνικής Αμυνας Θοδωρής Δρίτσας και Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Χθες ο υπουργός Εξωτερικών υποβάθμισε το θέμα τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να δημιουργήσει ένταση για ζήτημα που μπορεί να λυθεί από μια κοινή επιτροπή» προσθέτουν και ρωτούν τον υπουργό: «Θεωρεί ότι δεν είναι η Τουρκία που δημιούργησε την ένταση; Θεωρεί ότι θα έπρεπε η αρμόδια επιτροπή να είχε συγκληθεί πριν προβεί σε ενέργειες στην περιοχή η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού; Ποια είναι η θέση του υπουργείου Άμυνας για το θέμα;».

«Τα θέματα αυτά απαιτούν γνώση, ψυχραιμία, σύνεση και αποφασιστικότητα. Η έλλειψη στρατηγικής και το διπλωματικό κενό που αναδεικνύεται σε σχέση με την Τουρκία, εγκυμονεί εμφανείς κινδύνους για τον τόπο», καταλήγουν.

Κοτζιάς: «Είναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι»


Σε δήλωση προέβη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Κοτζιά:

«Είναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι. Και αυτό έχει μεγάλο κόστος για τη Χώρα, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά της.
Μπήκαν οι Τούρκοι στην ΑΟΖ και την Αιγιαλίτιδα ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και η κυβέρνηση της ΝΔ, δια των Υπουργών των Εξωτερικών και της Άμυνας, χασκογελούσε λέγοντας ότι οι Τούρκοι πήγαν σε περιοχές που «έχει λάσπη» και όχι αέριο.
Κάναν τα τουρκικά αεροπλάνα μετά από δεκαετίες υπερπτήσεις πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα, ιδιαίτερα στον Έβρο, και σε μεγάλα ελληνικά νησιά, η Κυβέρνηση και πάλι χασκογελούσε. Ο Υπουργός Άμυνας δήλωνε ότι αυτό συνέβη «οριακά». Κάλεσα την κυβέρνηση τότε να ορίσει επιτέλους τις κόκκινες γραμμές της και κώφευε.
Έφτιαξε η Τουρκία παράνομη ΑΟΖ με τη Λιβύη και η Ελληνική πλευρά απάντησε με την μη άσκηση των δικαιωμάτων που της διασφαλίζει το Δίκαιο των Θαλασσών.
Κατέλαβαν οι Τούρκοι 16 στρέμματα ελληνικού εδάφους στον Έβρο. Τοποθέτησαν πάνω του Τουρκική Σημαία και 36 στρατιωτικούς. Έφτιαξαν σκηνές για εγκατάσταση και πάλι ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι πρόκειται για λίγα μέτρα λάσπης που δεν αξίζουν τον κόπο για να διακινδυνεύσει επεισόδιο.
Η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί τη θεωρία της «ολίγον εγκύου» σε θέματα κυριαρχίας και εδαφική ακεραιότητας της Πατρίδας, γεγονός που την καθιστά πολύ επικίνδυνη. Χρειάζεται πανστρατιά της χώρας και του λαού για να σταματήσει ο κατήφορος. Όλοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης και θάλασσας.

ΥΓ Για αυτούς που έχουν αποφασίσει να μην κάνουν αντιπολίτευση στην Εξωτερική Πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ και τα «ερωτήματά τους» προτιμώ να μη σχολιάσω».


Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΕΞ για Έβρο: Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος


Λοβέρδος: Να μας απαντήσει η Κυβέρνηση «για πόσες δεκάδες μέτρα» υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;


Γεραπετρίτης (ΘΕΜΑ 104,6): Όχι αντιπαράθεση στα εθνικά θέματα - Να αντιμετωπίζονται με σύνεση και σοβαρότητα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (129)

Anti-antifa

Το νερό λογικά το πήρε ο αέρας. ΜΠΛΕΡΙΖΑ

A' ναί ?

Τό 1863 κατόπιν εσωτερικού δημοψηφίσματος τών Ιονίων Νήσων, τά Επτάνησα ενώθηκαν μέ τήν Ελλάδα (21 Μαϊου 1864). Μαζί καί ή νήσος Σάσων ώς τμήμα τών Διαποντίων Νήσων. Κάποια χρόνια αργότερα ό προδότης Ελευθέριος Βενιζέλος τό χάρισε στήν Αλβανία !!!!! με τον Νόμο 272/1914 (ΦΕΚ 151/Α΄/7-6-1914) !

Στρατιωτικός

Οι πολιτικάντηδες που ψηφίζετε μας αφοπλίζουν και μας ευνουχίζουν. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε εντολές των πολιτικών, όταν μας λένε να το βάλουμε στα πόδια και να παραδώσουμε κυριαρχία πρέπει να υπακούσουμε αλλιώς θεωρείται Πραξικόπημα. Με το 98% της κοινωνίας να είναι Αριστερό, η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί και θα παραδοθεί από τους Τσολάκογλου

Κοινη Λογικη

Οι Τουρκοι κανουν το ιδιο και στις Ελληνοκυπριακες περιοχες που εφαπτονται η ειναι μεσα στην διαχωριστικη πρασινη γραμμη μεταξυ των τουρκοκυπριακων εδαφων και της Κυπρου. Το σημειο αυτο στον Εβρο ειναι γνωστο για δεκαετιες και οι Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις επρεπε να περιμενουν μια τετοια κινηση απο τους Τουρκους. Δυστυχως σε αυτο δεν φταινε οι πολιτικοι ουτε τα κομματα, ειναι απλως ολιγωρια και ελλειψη ικανοτητας στον τομεα διαχειρισης κινδυνων και σχεδιασμου εναντι απειλων και αδυναμιων απο τις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις. Τωρα οι πολιτικοι τρεχουν να δικαιολογησουν το αδιανοητο απο μια μπαρουφα που εκανε στον σχεδιασμο καποιος ταγματαρχακος στην περιοχη. Η εκπαιδευση των αξιωματικων και υπαξιωματικων πρεπει να ανβαθμισθει παραυτα, ας κανουν αυτο που κανει η Αυστραλια δηλαδη να παιρνουν στις παραγωγικες στρατιωτικες σχολες ατομα που ηδη εχουν πετυχει πανεπιστημιο και μετα αναλαμβανουν τα εξοδα τους μεχρι το πτυχιο και μετα μπαινουν στις στρατιωτικες σχολες για 2-3 χρονια. Αυτο προσδιδει μεγαλυτερη ικανοτητα νοημοσυνης και ευρυτερη ματια στα γεγονοτα.

AΛΗΘΕΙΕΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΕΚΑΝΑΝ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΚΑΙ ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ,ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ,ΠΕΡΙΟΧΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ -ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΥΡΟΜΑΣΤΕ ,ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΑ,ΧΘΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΑΦΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ,ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΥΣΙΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ,ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ,ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

Last

Εγώ τώρα γιατί δεν πιστεύω τους πολιτικούς μας ;

Αιώνιο δόγμα

Γκολ ΑΥΤΟΙ , σέντρα ΕΜΕΙΣ

Της προπαγάνδας το ανάγνωσμα

Τι έγινε παιδιά.....μπήκαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα??? Συνεχίστε λοιπόν να ρίχνετε άφθονο νεράκι στο μύλο τους! Όλα τα Εθνίκια άλλωστε την ίδια μούρη έχετε.....όπως τα γουρούνια! Και από κοντά τα Συριδοειδή μπας και ξεκλέψουν καμία ψήφο....πατριδοκάπηλα σιχάματα και καιροσκόποι!

...

Δε βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις. Τι εννοείς ακριβώς; Ότι έχουν ή ότι δεν έχουν μπει; Και πώς πρέπει, κατ'εσέ, να αντιδράσουμε εμείς;

Andy

Ψαχνουν αφορμη οι Τουρκοι για να πιαστουμε και δεν θα σταματησουν μεχρι να γινει το μπαμ, ελπιζω να ειμαδτε προετοιμασμενοι στρατιωτικα αλλα και ως κοινωνια. Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι υποστηρικτες του τουμπεκι ψιλλοκομενο, ειναι οτι οσο κανουμε πισω και χαριζουμε Αιγαιο, δικαιωματα και εδαφη τοσο χανουμε γεωπολιτικη αξια και ο λογος μας δεν περναει πουθενα. Πχ αν το μισο αιγαιο το παρουν οι Τουρκοι ποιος χεστηκε για την ελλαδα μετα;

άγαμος θυγατήρ

αυτό ελπίζω κι εγώ

Κλεισθένης

Στον Έβρο οι Τούρκοι δεν θέλουν τον φράχτη,για να μπορούν να πιέζουν.Παίζουν καθυστέρηση και προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από την Λιβύη,όπου έχουν καταφέρει δύο Τούρκοι να είναι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του προεδρικού συμβουλίου και της κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας με την βούλα του ΟΗΕ.(Σάρραζ και Μαιτέκ).Οι εκμεταλλευτές του Λιβυκού λαού πήραν την εξουσία σαν ουδέτεροι!!!.Το Λιβυκό πετρέλαιο σύντομα θα ελέγχεται από Τούρκους και Ρώσους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης