Οργισμένος με την Κίνακαι τους Κινέζους για την πανδημία του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Μπράιαν Άνταμς, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα έδινε συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνουαλλά ακυρώθηκε λόγω της κρίσης.
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο Cuts Like a Knife ο Άνταμς μίλησε με πολύ σκληρά λόγια τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams) στις
«Όλος ο κόσμος τώρα είναι "παγωμένος", για να μην αναφέρω τους χιλιάδους που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό» προσθέτει εμφανώς οργισμένος ο διάσημος τραγουδιστής.
«Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς - εκτός από ένα "γα@@@νο ευχαριστώ" - είναι: γίνετε vegan» καταλήγει στην ανάρτησή του.
Όπως επισημαίνει ο Guardian το ξέσπασμα του Άνταμας ακολουθεί τη σειρά των θεωριών συνωμοσίας για την προέλευση του ιού. Μια από αυτές θέλει τον ιό Covid-19 να έχει περάσει στους ανθρώπους από νυχτερίδες που έφαγαν (ή από παγκολίνους) καθώς ορισμένα από τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που επισκέπτοντας συχνά την αγορά με ζωντανά ζώα στην Ουχάν.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.