Δέσποινα Βανδή - Ασπα Τσίνα: Διαφωνία στο πλατό του J2US για τα... ελαφριά τραγούδια

Δέσποινα Βανδή - Ασπα Τσίνα: Διαφωνία στο πλατό του J2US για τα... ελαφριά τραγούδια

Ακούστηκε και η ατάκα «δεν καταλαβαίνω την ένταση σου»

aspa-tsina-j2us
H ερμηνεία της Άσπας Τσίνα και του Μάριου Πρίαμου σε ένα τραγούδι του Φοίβου στο J2US έφερε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την κριτή του show Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι Ολική καταστροφή που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Νίνο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι που οι δυο τους βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Τότε η Δέσποινα Βανδή η οποία ως γνωστόν έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν πάρα πολλά τραγούδια του Φοίβου σχολίασε το τραγούδι με τρόπο που δεν άρεσε καθόλου στην Άσπα Τσίνα η οποία δεν άφησε την κριτή να ολοκληρώσει τη σκέψη και το σχολιασμό της.

Η παρέμβαση της Μαρίας Μπακοδήμου με την ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία από τα χείλη της Άσπας Τσίνα την εποχή του Fame Story «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» για να ευθυμήσουν, μάλλον χειρότερα έκανε τα πράγματα. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνεχίστηκε αρκετά λεπτά και κανένας δεν κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Δέσποινα, συγγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγγνώμη, συγγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς τη Δέσποινα Βανδή.


Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες στο πλατό του J2US.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης