Με ένα βίντεο από το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας φωταγωγημένο στα γαλανόλευκα και γράφοντας «Χρόνια πολλά Ελλάδα» επέλεξε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης να στείλει το δικό του μήνυμα για τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Όπως σημειώνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης«Τα χρώματα της Ελλάδας πάντα θα συμβολίζουν την ελευθερία, η πλατεία αυτή πάντα θα συμβολίζει την Ομόνοια των Ελλήνων, θα ανοίξει μαζί με τα σπίτια μας και θα είμαστε όλοι εδώ, όταν όλα θα έχουν περάσει»
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.