Κορωνοϊός: Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες - Κλείνει παιδικές χαρές

Κορωνοϊός: Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες - Κλείνει παιδικές χαρές

Οι πινακίδες ΙΧ και μοτοσικλετών επιστρέφονται προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους οι πολίτες αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω του κορωνοϊού - Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων για τις δύο επόμενες εβδομάδες

dimos
Τη λειτουργία άμεσα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ξεκινά ο Δήμος Αθηναίων ώστε να μην απαιτείται λόγω και του κορωνοϊού η αυτοπρόσωπη παρουσία, στις διεκπεραιώσεις θεμάτων τους, στο Δήμο.

Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση του, καθώς και μια σειρά νέων προληπτικών μέτρων, όπως η απολύμανση δρόμων, πεζοδρομίων, πλατειών, παγκάκια και στάσεων λεωφορείων.

Ακόμη αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων για τις δύο επόμενες εβδομάδες και επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που είχαν αφαιρεθεί ως χθες Πέμπτη 12 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, από τη Δευτέρα, 16 του μηνός το Δημοτικό Ιατρείο που βρίσκεται στην 5η Δημοτική Κοινότητα (Σαρανταπόρου 4 - 'Ανω Πατήσια) γίνεται ιατρείο για τον έλεγχο πολιτών σε σχέση με τον κορονοϊο. Ο ΕΟΔΥ θα συντονίζει την λειτουργία του.

Οι πολίτες κατόπιν επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ στον τηλεφωνικό αριθμό 210 5212054 θα παραπέμπονται για έλεγχο με ραντεβού στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιατρείου.

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνεται και η αναστολή για 14 ημέρες της Πολεοδομίας, των Οικονομικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Ανταποδοτικών Τελών και ΤΑΠ του Δήμου, η λειτουργία των γραφείων των επτά Δημοτικών Διαμερισμάτων, η διεξαγωγή πολιτικών γάμων με την παρουσία ως και 10 ατόμων στην διάρκεια της τελετής κ.α.

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τη Δευτέρα

Κορωνοϊός: Λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Θετικός Γερμανός καθηγητής που έκανε σεμινάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης