Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων συνελήφθησαν στη Ρόδο

Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων συνελήφθησαν στη Ρόδο

Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων

astynomia_1
Μέρα-μεσημέρι τρύπωσαν στην αυλή μιας μονοκατοικίας στην Ιαλυσό της Ρόδος δύο ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων και αποπειράθηκαν να «σηκώσουν» διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που ήταν αποθηκευμένα εκεί. Όμως, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες, οι ηλικίας 13 και 17 χρόνων Έλληνες δράστες εντοπίστηκαν το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

*** Μετά από μια εβδομάδα, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη διάρρηξη που είχε γίνει στις 17 Δεκεμβρίου σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Ρόδου, από την ταμειακή μηχανή του οποίου είχε κλαπεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ως δράστης κατηγορείται ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης