Βόλος: Σε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατέληξε άγριος καυγάς ζευγαριού για έναν γάτο

Βόλος: Σε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατέληξε άγριος καυγάς ζευγαριού για έναν γάτο

O 66χρονος φέρεται να επιβίβασε δια της βίας στο αυτοκίνητό του την 43χρονη γυναίκα του και το ζώο απειλώντας να τους... παρατήσει στο Πήλιο

xeiropedes
Απροσδόκητη τροπή πήρε ο καυγάς ενός ζευγαριού από τον Βόλο με αφορμή την λατρεία της συζύγου για τον... γάτο της καθώς, μετά από έντονη λογομαχία και απειλές, ο 66χρονος Έλληνας επιβίβασε δια της βίας στο αυτοκίνητό του την 43χρονη γυναίκα του και το ζώο απειλώντας να τους... παρατήσει στο Πήλιο!

Ο δράστης κατηγορείται ότι δεν άφηνε την Λευκορωσίδα με ελληνική υπηκοότητα να βγει από το όχημα, αλλά όταν έκοψε ταχύτητα εκείνη πετάχτηκε έξω αφήνοντας τον επίμαχο γάτο μέσα στο κλουβί του στο αυτοκίνητο! Η 43χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις ώσπου ο 66χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή Άλλη Μεριά το απόγευμα της δευτέρας, χωρίς όμως να έχει στο αυτοκίνητό του τον γάτο!

Όπως ισχυρίστηκε, άφησε κάπου στο χωριό το κλουβί με το ζώο στο οποίο έβαλε τροφή, για να το βρει η σύζυγός του! Η 43χρονη γυναίκα, όμως, δεν του χαρίστηκε και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Άλλο ένα βίαιο επεισόδιο ζευγαριού καταγράφηκε στον Αμπελώνα Λάρισας, όπου μια 48χρονη γυναίκα κατήγγειλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου ότι ο 45χρονος σύζυγός της την χτύπησε κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης