Ο οικοδεσπότης «πλήρωσε» τις μπαλωθιές στο Ηράκλειο

Ο οικοδεσπότης «πλήρωσε» τις μπαλωθιές στο Ηράκλειο

Οι καλεσμένοι του ήταν εκείνοι που πυρβολούσαν, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στο σπίτι του, ωστόσο ο  57χρονος αρνήθηκε να τους κατονομάσει στους αστυνομικούς και συνελήφθη 

Hrakleio-opla
Χαμός έγινε κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στο σπίτι ενός 57χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από τις μπαλωθιές που έριχναν οι καλεσμένοι του τη νύχτα της Πέμπτης αναστατώνοντας την περιοχή! Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να κατονομάσει τους «πιστολέρο» και συνελήφθη... αντ' αυτών!

Οι αστυνομικοί του Β’ τμήματος Ηρακλείου, του Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο σπίτι και στους γύρω χώρους, συνέλεξαν 303 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 54 κάλυκες και ένα μαχαίρι, ενώ κατέσχεσαν και δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Έλληνας, μετά από έρευνες που έγιναν σε δυο σπίτια του στα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, ένα πιστόλι αερίου και 89 φυσίγγια. Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης