Κύκλωμα αλλοδαπών διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο

Κύκλωμα αλλοδαπών διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο

Έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες ηλικίας 25, 28 και 30 χρόνων οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα

Mykonos-narkwtika
Άλλο ένα χτύπημα κατάφερε στην συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο η μικτή ομάδα δράσης που αποτελείται από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, καθώς εξάρθρωσε ένα κύκλωμα αλλοδαπών που δρούσε από τις αρχές Αυγούστου στο νησί των ανέμων.

Ως τώρα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 25, 28 και 30 χρόνων οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, αλλά συμμετείχαν και άλλοι ομοεθνείς τους που αναζητούνται, καθώς είχαν ρόλους προμηθευτή, μεταφορέα, τσιλιαδόρου και διακινητή ναρκωτικών σε χρήστες. Μετά τις επ’ αυτοφώρω συλλήψεις τη στιγμή που οι δράστες βρίσκονταν στις «καβάντζες» στις οποίες έκρυβαν τα ναρκωτικά που μετέφεραν στο νησί, οι αστυνομικοί εντόπισαν και διάφορους χώρους όπου διέμεναν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν μικρές συσκευασίες έτοιμες για πώληση με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 139,1 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και μια μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποιούσαν. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, που τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 28χρονος είναι κατηγορούμενος για παρόμοια υπόθεση και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης