Τρίκαλα: 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων (φωτογραφίες)

Την πρωτοβουλία της οργάνωσης ανέλαβαν οι αδελφές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες μένουν στα Τρίκαλα

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων στα Τρίκαλα, η οποία έλαβε χώρα στο πάρκο του Άη Γιώργη, περιείχε πλήθος σχετικών δράσεων, όπως ομιλίες ειδικών, διαγωνισμοί κλπ και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η εν λόγω συνάντηση οργανώνεται από τον – υπό σύσταση – «Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων» και τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ η ιδέα ανήκει στις δίδυμες Τρικαλινές αδελφές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες έκαναν την πρόταση στο δήμο, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει.

Η Κατερίνα Φάλια είχε δηλώσει σχετικά: «Από παιδί με απασχολούσε το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους. Και η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

«Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία. Θέλουμε αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός. Είναι η πρώτη μέρα που ανοίξαμε τον κατάλογο των συμμετοχών και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί δίδυμοι από την Καβάλα, την Έδεσσα, την Ξάνθη και την Αθήνα», συμπλήρωνε η ίδια.

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ πετυχημένη εκδήλωση: 

4903639
4903641
4903646
4903647
4903651
4903652
4903654
4903658
4903661


Πηγή: www.thessaliatv.gr

Δείτε βίντεο: Τρίκαλα: 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων
Τρίκαλα: 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elpidoforos1

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, σε μήνυμά του προς τον πατέρα του 18 μηνών αγοριού, δηλώνει ότι μίλησε με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι εντός ολίγων ημερών θα έχει λύσει οριστικά το θέμα

6
SYSKEPSH

«Φαρ Ουέστ» στην Κρήτη, με κτηνοτρόφους να απειλούν ακόμα και δημάρχους, σύμφωνα με καταγγελίες - Πώς καταφέρνουν να ξεγελούν τις Αρχές και να λαμβάνουν πολύ μεγαλύτερες επιδοτήσεις, από αυτές που δικαιούνται

2