Αχαΐα: Την ώρα του αγιασμού σε σχολείο ξάφρισε πορτοφόλι

Αχαΐα: Την ώρα του αγιασμού σε σχολείο ξάφρισε πορτοφόλι

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας 

portofoli
Ρεζίλι έκανε το παιδί της μια 43χρονη, η οποία τρύπωσε στο γραφείο του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου όπου φοιτά στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που γινόταν ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και έκλεψε το πορτοφόλι μιας 34χρονης! Μάλιστα, έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα της!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και η δράστιδα παρέδωσε το κλεμμένο πορτοφόλι περιείχε μικρό χρηματικό πόσο, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Μάλιστα, ομολόγησε ότι έκανε συναλλαγές σε δυο καταστήματα χρησιμοποιώντας μια από τις κάρτες. Η 43χρονη συνελήφθη και σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για κλοπή.

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης εξιχνίασαν μια παρόμοια κλοπή, που είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 28χρονος που την διέπραξε έκλεψε το τσαντάκι ενός θαμώνα νυχτερινού κέντρου που είχε μέσα χρήματα και τραπεζική κάρτα και την χρησιμοποίησε για να κάνει αγορές. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης