Αλεξανδρούπολη: Στο μαγαζί του πωλούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Αλεξανδρούπολη: Στο μαγαζί του πωλούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Στο κατάστημα οι αστυνομικοί βρήκαν 207 πακέτα τσιγάρων και 21 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης

Alexandroupoli-tsigara-kapnos
Η τυχαία σύλληψη ενός 46χρονου στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον υπέβαλαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο και βρήκαν πάνω του τέσσερα λαθραία πακέτα τσιγάρων, οδήγησε σε ένα μαγαζί της πόλης όπου διακινούνταν λαθραία καπνικά προϊόντα.

Ο 46χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει τα πακέτα από τον 25χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος ενός 48χρονου και αμέσως κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο μαγαζί. Στο εσωτερικό του βρήκαν 207 πακέτα τσιγάρων και 21 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν και ο 25χρονος υπάλληλος συνελήφθη, όπως και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά και ο πελάτης τους. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης