Φωτιά στον Παρνασσό κοντά σε κατασκήνωση με 150 παιδιά
Η φωτιάπροκλήθηκε από πτώση κεραυνού - Πληροφορίες για προληπτική εκκένωση των κατασκηνώσεων
Φωτιά, πιθανότατα από πτώση κεραυνού, προκλήθηκε αργά το βράδυ σε δασική έκταση στον Παρνασσό, κοντά σε δύο εγκαταστάσεις κατασκηνώσεων με 150 παιδιά.
Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται στην περιοχή της Αμφίκλειας, στην Ελάτεια, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 7 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 14 άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν τα παιδιά από τις κατασκηνώσεις, ώστε να μην κινδυνεύσουν να εγκλωβιστούν από μία πιθανή επέκταση του μετώπου προς το σημείο και μεταφέρθηκαν στην Αμφίκλεια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.