Ο Τσίπρας σε θαλαμηγό: Χαμός στο διαδίκτυο για τις φωτογραφίες - Απαντήσεις ζητούν οι πολίτες

Ο Τσίπρας σε θαλαμηγό: Χαμός στο διαδίκτυο για τις φωτογραφίες - Απαντήσεις ζητούν οι πολίτες

«Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα» - «Πολεμώντας το κεφάλαιο πάνω σε μια θαλαμηγό», γράφουν οι πολίτες στο Twitter

tsipras-thalamigos-ena
Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα που γεννώνται από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, που σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές σε θαλαμηγό αγνώστου ιδιοκτήτη, σε άγνωστο χρόνο και τόπο.

Αν και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Twitter από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε το απόγευμα της Κυριακής, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση, είτε επιβεβαίωσης είτε διάψευσης, από το πρωθυπουργικό γραφείο. Αντίθετα, είναι ήδη καταγεγραμμένη η σφοδρή αντίδραση των πολιτών, που βλέπουν τον αριστερό πρωθυπουργό της χώρας να συναναστρέφεται με τέτοιο τρόπο με την ελίτ και μάλιστα στα κρυφά.



Ένας ακόμα λόγος που προκαλεί ειδικά την οργή των πολιτών είναι το γεγονός πως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα το περσινό καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 2018, το καλοκαίρι που η χώρα μας πέρασε μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της, την καταστροφή και την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι. Έκανε ο Αλέξης Τσίπρας τέτοιου είδους διακοπές, ενώ είχε στην πλάτη του το βάρος από τις 100 ψυχές που κάηκαν ενώ η πολιτεία αδρανούσε; Έκανε ο Αλέξης Τσίπρας διακοπές πολυτελείας σε θαλαμηγό εφοπλιστή, ενώ εις γνώσιν του είχε αποκρύψει από τους πολίτες την αλήθεια εκείνο το σκοτεινό βράδυ της 23ης Ιουλίου στην περίφημη σύσκεψη - παρωδία μπροστά στις κάμερες;

Τα ερωτήματα επιμένουν, ειδικά εφόσον ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα» είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ του στις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος εφοπλιστή.

Κλείσιμο

«Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα», γράφουν οι χρήστες του Twitter. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Ματι, επισημαίνουν οι πολίτες, τονίζοντας πως «αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών».

«Πολεμώντας το κεφάλαιο πάνω σε μια θαλαμηγό», γράφει ειρωνικά ένας άλλος, ενώ δεν λείπουν τα χιουμοριστικά tweets, με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος: «Όταν μέσα στην θαλαμηγό διαβάζουν Μπακούνιν , μετατρέπετε αυτόματα σε ψαροκάικο ... Όλοι το ξέρουν αυτο»!





Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που αναγνωρίζουν πως το πολυτελές γιοτ ανήκει στην οικογένεια Παναγοπούλου και δεν διστάζουν να το γράψουν: 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης