Τη στιγμή της καταδρομικής επίθεσης μελών του «Ρουβίκωνα» στοδημαρχείο Ηλιούπολης τα ξημερώματα, έδωσε στη δημοσιότητα η αναρχική συλλογικότητα.
Περίπου στις 4.30, ομάδα μελών του Ρουβίκωνα έσπασε με σφυριά τα τζάμια της εισόδου του δημαρχείου, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβαν την ευθύνη με κείμενο που ανάρτησαν σε ιστότοπο του αντιεξουτσιαστικού χώρου.
Στο κείμενο ο συντάκτης αναφέρει ότι προχώρησαν στη σημερινή ενέργεια, μετά το ατύχημα με πτώση της γερανογέφυρας που από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα, κάνοντας λόγο για διαπλοκή στο θέμα της ανάθεσης έργων από τον δήμαρχο σε εταιρείες. Επισημαίνει ότι την πρώτη φορά που μέλη της ομάδας πήγαν στο δημαρχείο για τον ίδιο λόγο δεν απείλησαν κανέναν, όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος και καλούν τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση σε αυτοοργάνωση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, καθώς και «κάθε έναν και κάθε μία να μην συμμετάσχει σε στημένα εθνικά ή αυτοδιοικητικά εκλογικά πανηγύρια».
Η συλλογικότητα είχε πραγματοποιήσει άλλη μία επίθεση στο ίδιο δημαρχείο και στις 17 Απριλίου με στόχο το γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!