Με μια κινέζικη παροιμία και με γνωμικά όλο νόημα σχολίασε σήμερα την σύλληψη του πατέρα της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Αρκετές ώρες μετά την χθεσινή σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έξω από κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, για την γνωστή υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», η κόρη που απέκτησε ο γνωστός ποινικολόγος με την Ζωή Λάσκαρη έλυσε την σιωπή της με Instastory.
Ειδικότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανάρτησε μια κινέζικη παροικία η οποία λέει «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις».
Στη συνέχεια, σε δεύτερο μήνυμά της, έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» και την αγγλική φράση «απλώς να θυμάστε ότι όλα αυτά είναι προσωρινά».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!