Δικηγόρος Λυκουρέζου στον ΘΕΜΑ 104,6: Του είναι αδιανόητο ότι κρατείται - Κάνουμε σκέψεις περί σκοπιμότητας για τη σύλληψη

likour-zenew1

Προανήγγειλε ότι θα ζητήσουν τη μικρότερη δυνατή προθεσμία γιατί «η παραμονή του στα κρατητήρια, δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει σώος και αβλαβής τη Δευτέρα στην κατάσταση που είναι»

Για την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δικηγόρος του Θρασύβουλος Κονταξής υποστηρίζοντας ότι το ένταλμα σε βάρος του πελάτη του «δεν είναι αιτιολογημένο» και «δεν έχει αυτά που επιτάσσει ο νόμος» προσθέτοντας ότι με αυτά τα στοιχεία «κάνω σκέψεις περί σκοπιμότητας».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο φερόμενος χρόνος ένταξης στην εγκληματική οργάνωση ήταν το 2014» και το ένταλμα «βασίζεται σε μια κατάθεση Φλώρου από 5 Απριλίου 2019.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έθεσε ερωτήματα για την ανάγκη σύλληψής του μέρα μεσημέρι μέσα στη μέση του δρόμου προσθέτοντας ότι «όταν η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με τρόπο νηφάλιο και δεν εφαρμόζει το νόμο έχουμε αυτά τα πράγματα.

Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει τις εξελίξεις ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο κ. Κονταξής είπε ότι «είναι κατάπληκτος, του είναι αδιανόητο γιατί βρίσκεται εκεί και προσπαθεί να εντοπίσει ποιες νομικές αιτίες τον έφεραν εκεί. Ύποπτος φυγής δεν είναι, είναι 86 ετών, δεν έχει κάνει πράξεις προπαρασκευαστικές».

Όπως εξήγησε ο κ. Κονταξής ο συλληφθείς δικηγόρος «θεωρητικά μπορεί να βρεθεί στη φυλακή» και «είναι αντιμέτωπος με προφυλάκιση».

Προανήγγειλε, τέλος, ότι θα ζητήσουν τη μικρότερη δυνατή προθεσμία γιατί «η παραμονή του (σ.σ. Αλέξανδρου Λυκουρέζου) στα κρατητήρια, δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει σώος και αβλαβής τη Δευτέρα στην κατάσταση που είναι».ΣΧΟΛΙΑ (4)

Νιόνιος

Ας κάνουν το σταυρό τους να μην πάθει τίποτα ο Λυκουρέζος γιατί μετά για αποζημίωση της ζωής του θα πρέπει να ξεπουληθούν όχι μόνο η χρεωκοπημένη Χώρα αλλά και ίδιοι οι σκευωροί και οι εκτελεστές αυτής της σκευωρίας!

eagle12

Τα βρωμερά συριζοτρολια βγήκαν να επιτεθούν στον Λυκουρέζο που κρατείται με μία αντισυνταγματική σύλληψη... τόσο γελοίοι είστε

Πέτρος

Κοινός εκβιαστής τίποτα περισσότερο Κοιτάτε μην εμφανιστούν και άλλοι εκβιαζόμενοι και τρέχετε λαμόγια

της φυλακής τα σίδερα

πραγματικά τελικά είναι μόνο για τους λεβέντες. Μολις συλλάβουν κάποιον καλομαθημένο, αμεσως πλακώνουν οι αρρώστιες, οι αναρρωτικές και όλα όσα σκαρφίζονται οι δικηγόροι τους. Πάντως η ηλικία του και η υγεία του επέτρεπαν μέχρι προσφατα γλέντια με την Καλογρίδη, τώρα που στριμώχτηκε επιτέλους, επιβαρύνθηκε η υγεία του?

άσε μας κουκλίτσα μου

όλοι είναι υγιέστατοι όταν κάνουν την απάτη τους, μόλις πιαστούν ξαφνικά αρρωσταίνουν. Άντε καταπατήστε τίποτε να στανιάρετε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης