Κατερίνη: Αυτοί είναι οι τρεις δράστες που ψέκασαν 80χρονο με αναισθητικό και του πήραν 6.000 ευρώ

Κατερίνη: Αυτοί είναι οι τρεις δράστες που ψέκασαν 80χρονο με αναισθητικό και του πήραν 6.000 ευρώ

Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία 3 ατόμων που κατηγορούνται για δύο υποθέσεις ληστείας και απάτης σε βάρος ηλικιωμένων

synthesi01
Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τριών ατόμων, που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε δύο υποθέσεις ληστείας και απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, προχώρησε η αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εις βάρος τους, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας από κοινού, της απλής συνέργειας σε ληστεία από κοινού, της συμμορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Σεπτέμβριο του 2018, οι δύο γυναίκες ακινητοποίησαν έναν 80χρονο με τη χρήση αναισθητικού σπρέι και έκλεψαν από το σπίτι του ένα κινητό και 6.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα που τις ανέμενε ο συνεργός τους.

Παράλληλα, η αστυνομία υποστηρίζει ότι η 22χρονη, μία εκ των τριών δραστών τα δύο προηγούμενα χρόνια, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται χρήματα για να τα καταβάλει σε άνδρες που προάγουν στην πορνεία συγγενικό της πρόσωπο, απέσπασε σταδιακά από 76χρονο 9.080 ευρώ.
Πρόκειται για:

Α) την υπήκοο Ρουμανίας (επ) COVACI (ον) Ana - Malina του Juri ή Maliuguri ή Malinguri και της Vasilica ή Vasilika , γεννηθείσα την 18-02-1996 στη Ρουμανία

Κλείσιμο
dimosiopoiisi1



Β) την υπήκοο Ρουμανίας (επ) VOINA (ον) Cassandra - Larisa του Anton και της Nicoleta , γεννηθείσα την 09-02-1997 στη Ρουμανία

dimosiopoiisi2



Γ) τον υπήκοο Αλβανίας (επ) DEMIRI (ον) Fatjon ή Qemal ή Kemal ή Anton του Poulloum ή Pulumb ή Bonum ή Poudoum και της Lyri , γεννηθέντα την 20-10-1989


dimosiopoiisi3


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία ισχύει μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46631 και 23510-46633 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης