Στυλίδα: Έκλεψε το ουίσκι από σούπερ μάρκετ και επέστρεψε για τους... ξηρούς καρπούς

Στυλίδα: Έκλεψε το ουίσκι από σούπερ μάρκετ και επέστρεψε για τους... ξηρούς καρπούς

Τη δεύτερη φορά την πήραν είδηση οι υπάλληλοι και κάλεσαν αστυνομικούς

astynomia-peripoliko-ena
Ούτε δεκάρα δεν ήθελε να ξοδέψει για το... τσιμπούσι που ετοίμαζε με το ουίσκι και τα άλλα αλκοολούχα ποτά που είχε κλέψει το πρωί της Πέμπτης από ένα σούπερ μάρκετ στη Στυλίδα, μια 29χρονη Αλβανίδα. Έτσι, το ίδιο μεσημέρι επέστρεψε στο κατάστημα για να κλέψει και τους... ξηρούς καρπούς!

Ωστόσο, τη δεύτερη φορά την πήραν είδηση οι υπάλληλοι και κάλεσαν αστυνομικούς, οι οποίοι την συνέλαβαν και βρήκαν πάνω της μεγάλο αριθμό από συσκευασίες ξηρών καρπών και κονσέρβες! Στην προανάκριση προέκυψε ότι, μαζί με έναν ομοεθνή της ο οποίος αναζητείται, είχε κλέψει νωρίτερα οινοπνευματώδη ποτά και συσκευασίες καφέ αξίας 600 ευρώ!

Τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή της 29χρονης που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και επιστράφηκαν στο κατάστημα, ενώ κατασχέθηκαν και όσα χρήματα είχε πάνω της. Η αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ ο συνεργός της πρόλαβε να διαφύγει.

*** Ως πελάτισσα βρισκόταν σε μια καφετέρια στην Πάτρα μία 44χρονη Ελληνίδα, η οποία βρήκε ευκαιρία όταν μια 30χρονη θαμώνας πήγε στην τουαλέτα και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 20 ευρώ. Ωστόσο, το επόμενο πρωί συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που την ταυτοποίησαν από τα πλάνα που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης